فراغت یک‌صد و هشتاد تن از حرفه‌آموزان در ولایت کنر

publish
سبت, يناير 16 2021 9:03 صباحا
1399

یک‌صد و هشتاد تن از حرفه‌آموزان در ولایت کنر از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای فارغ گردیدند.

در محفلی که به همین مناسبت در تالار پرورشگاه‌های ولایت کنر برگزار گردیده بود، در آن بشیر احمد ته‌ینج وزیر کار و امور اجتماعی، مسعودالله اوریاخیل معین امور مالی و اداری و هیئت همراه شان، محمد اقبال سعید والی کنر، رییس شورای ولایتی، بزرگان قوم و علمای آن ولایت اشتراک داشتند.

بشیر احمد ته‌ینج؛ وزیر کار و امور اجتماعی ضمن تبریکی به فارغان گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کاهش بی‌کاری نقش قابل توجهی دارد.

آقای ته‌ینج افزود: ولایت کنر با داشتن جنگلات فراوان، فرصت‌های بزرگ صنعت چوب را دارا می‌باشد و تعهد کرد که در این زمینه توجه بیش‌تر خواهد شد.

محمد اقبال سعید والی کنر نیز نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در کاهش فقر و بی‌کاری در آن ولایت ارزنده خوانده و از رهبری وزارت کار و امور اجتماعی خواست تا ضمن کمک‌ در سایر زمینه‌ها، برنامه‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را نیز بیش‌تر از پیش گسترش دهند.

سپس عطاالله نوری رییس کار و امور اجتماعی ولایت کنر با بیان دست‌آوردها و چالش‌های آن ریاست افزود: در سال ۱۳۹۹ به تعداد ۱۶۹ تن از سوی مؤسسۀ DRC و ۲۰ تن توسط مؤسسۀ IOM در بخش‌های گوناگون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دیدند.

رییس شورای ولایتی کنر، عالمان دینی، آموزگاران پرورشگاه‌ها و برخی دیگر از مسوولان آن ولایت نیز سخنرانی نموده، مشکلات و نیازمندی‌های ریاست کار و امور اجتماعی ولایت کنر را با رهبری وزارت درمیان گذاشته و خواستار حل چالش‌ها و رفع نیازمندی‌ها گردیدند که از سوی وزیر کار و امور اجتماعی در زمینه‌ی از میان برداشتن چالش‌ها و رسیده‌گی به نیازمندی‌های آنان وعده‌ی همکاری سپرده شد.

گفتنی‌است که این ۱۸۰ تن در پنج بخش (صنایع دستی، برق، گُل‌کاری در چوب، لین‌دوانی و لوله‌سازی) در دورۀ آموزشی چهارماهه آموزش دیدند و پس از سپری نمودن دوره‌ی آموزشی شان از سوی رهبری وزارت کار و امور اجتماعی تصدیق‌نامه‌ی فراغت به دست آوردند.

محفل با توزیع بسته‌های کمکی ادارۀ یونیسف به دانش‌آموزان پرورشگاه کنر از سوی رهبری وزارت و والی آن ولایت پایان یافت.

تازه ترین اخبار

أربعاء, أكتوبر 22 2025 11:18 صباحا
Background image

التقى معين الشؤون العمل بممثلي الصناعين

التقى معين الشؤون العمل لوزارة العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج المولوي محمد زاهد أحمدزي، في مكتبه، بممثلي الصناعين التابعين للقطاع الخاص، ومسؤولي المصانع والشركات.

خلال هذا اللقاء،. . .

أحد, أكتوبر 12 2025 3:09 مساء
Background image

التقى معين الشؤون العمل بمعين وزارة الداخلية

التقى معين الشؤون العمل لوزارة العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج المولوي محمد زاهد أحمدزي، بمعين وزار ة الداخلية لشؤون الأمن، المولوي صدر إبراهيم.

في بداية اللقاء، أوضح معين الشؤون العمل. . .

ثلاثاء, أكتوبر 07 2025 2:36 مساء
Background image

قام معين الشؤون الاجتماعية بتقيّم أوضاع الطلاب المقيمين في دور الرعاية

 

قام معين الشؤون الاجتماعية، الحاج المولوي عبيدالله أمين زاده، خلال زيارته إلى محافظتي ننجرهار و كونر، بتقيم أوضاع الطلاب المقيمين في دور الرعاية في هاتين المحافظتين، وكذلك كيفية. . .

باز گشت به اخبار