راه‌اندازی برنامه‌ٔ آگاهی‌دهی در پیوند به تنظیم مناسبات کاری میان کارگر و کارفرما در فاریاب

naweed_admin
اثنين, أكتوبر 17 2022 2:14 مساء
E

مولوی مخدوم عبدالسلام‌ سعادت؛ معین امور کار که در رأس یک هیئت به شمال افغانستان رفته ‌‌است؛ صبح امروز برنامهٔ آگاهی‌دهی «تنظیم مناسبات کاری میان کارگر و کارفرما» را در ولایت فاریاب نیز برگزار کرد.
معین امور کار؛ هدف از سفر‌ به شمال افغانستان را نظارت و بررسی از جریان کار و  فعالیت‌های‌ ریاست‌های‌ کار و امور اجتماعی ولایات، بررسی و نظارت از چگونگی فعالیت‌های مؤسسات همکار و راه‌اندازی برنامهٔ آگاهی‌دهی تنظیم مناسبات کاری میان کارگر و کارفرما در سطح ادارات دولتی عنوان  نموده، تأکید کرد که دورهٔ جهاد و رزمیدن در برابر اشغال به عنوان یک دورهٔ درخشان ملت مجاهد و مسلمان ما به تاریخ پیوسته و اکنون زمان ارایهٔ خدمات از مجرای قلم و اداره فرا رسیده‌است.
 وی در بخشی از سخنان اش تأکید کرد که داشتن ادارات قانون‌مند، قاعده‌مند و به اساس ارزش‌های شرعی، از آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی افغانستان بوده و  رعایت این اصل، پاس‌داری از خون‌ شهدا‌ می‌باشد.
معین امور کار، یک‌بار دیگر از تمامی مسوولان و منسوبین ادارات فاریاب خواست تا وظایف شان‌ را به گونهٔ مسوولانه و برابر با ارزش‌های اسلامی و شرعی به پیش ببرند.
سپس، مولوی محمد اطقانی؛ معاون والی فاریاب در سخنانی این اقدام وزارت کار و امور اجتماعی را ستوده و راه‌اندازی این گونه برنامه‌ها را برای ادارات، مهم و ارزنده خواند.
به اساس یک خبر دیگر: مخدوم عبدالسلام‌ سعادت؛ معین امور کار با مسوولان و نماینده‌گان مؤسسات ولایت فاریاب نیز به گونهٔ جداگانه دیدار و گفتگو نمود.
معین امور کار؛ در این دیدار از مسوولان و نماینده‌گان مؤسسات خواست  تا به اساس اهداف تعیین شده و مطابق به پالیسی امارت اسلامی افغانستان، در هم‌آهنگی با ریاست کار و امور اجتماعی فعالیت داشته باشند.
وی از هرگونه فعالیت مبهم و نا روشن مؤسسات هشدار داده، افزود: نهادهایی که زیر نام پشتیبانی از کودکان و اقشار آسیب‌پذیر جامعه،‌ به فکر دسیسه و توطیه علیه نظام اسلامی باشند، قابل شناسی خواهند بود.
وی هم‌چنان؛ نظارت دوام‌دار از جریان فعالیت مؤسسات را از سوی ریاست کار و امور اجتماعی حتمی خوانده، گفت: مؤسسات بدون امضای تفاهم‌نامه با وزارت کار و امور اجتماعی نمی‌توانند فعالیت داشته باشند. 
معین امور کار  به نهادهایی که در راستای پشتیبانی از اطفال کار می‌کنند، گفت: ما در پیوند به اطفال که بنیاد و اساس جامعه را تشکیل می‌دهند، غافل‌ و بی‌توجه نیستیم و هشدار داد که هیچ نهادی نمی‌تواند که زیر نام مؤسسه، به دسیسه و توطیه‌ علیه نظام اسلامی بپردازد.

تازه ترین اخبار

أحد, أغسطس 30 2026 10:18 صباحا
Background image

انطلاق برنامج توعوي لثلاثة أيام لموظفي محافظات المنطقة المركزية حول التخطيط والأنظمة الإلكترونية


بدأت وزارة العمل والشؤون الاجتماعية برنامجاً توعوياً يستمر ثلاثة أيام، لموظفي رئاسات العمل والشؤون الاجتماعية في محافظات ميدان وردك، لوجر، بروان، غزني، كابيسا، باميان وبنجشير بهدف. . .

ثلاثاء, أغسطس 11 2026 1:51 مساء
Background image

التقى وزير العمل والشؤون الاجتماعية بممثلي شركات التوظيف الخاصة

عقد وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج الملا عبدالمنان عمري، اجتماعا دوريا مع ممثلي شركات التوظيف الخاصة، وذلك في مكتبه.
في بداية الاجتماع، قدم ممثلو شركات التوظيف الخاصة معلومات حول. . .

سبت, يوليو 11 2026 11:08 صباحا
Background image

إتاحة فرص التدريب المهني والحرفي لـ90 نزيلاً في سجن بل شرخي

بالتنسيق بين وزارة العمل والشؤون الاجتماعية والإدارة العامة لتنظيم شؤون السجون، أطلقت وللمرة الأولى برامج للتدريب المهني والحرفي داخل سجن بل شرخي، حيث أتحيت الفرصة لـ90 نزيلاً للاستفادة. . .

باز گشت به اخبار