بزرگ‌داشت از روز جهانی آموزگار در وزارت کار و امور اجتماعی

publish
ثلاثاء, أكتوبر 06 2020 1:38 مساء
7

در محفلی با شکوهی که به مناسبت گرامی‌داشت از روز جهانی آموزگار در محوطه‌ی این وزارت برگزار گرديده بود، در آن بشير احمد ته‌ينج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی، معينان و روئسای وزارت و برخی از آموزگاران و دانش‌آموزان کودکستان‌ها و پرورشگاه‌ها اشتراک ورزیده بودند.

بشير احمد ته‌ينج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی در سخنانی ضمن تبريکی به آموزگاران کشور، به ویژه معلمان کودکستان‌ها و پرورشگاه‌ها؛ نقش آموزگاران را در اساس‌گزاری جامعه و شخصيت‌سازی کودکان مهم خوانده، افزود: ما در حالی از اين روز بزرگ‌داشت می‌نمایيم که هنوز هم در کشور به حقوق و مشکلات معلمين رسيده‌گی لازم صورت نگرفته است؛ اما با آن هم، آموزگاران گرامی ما با کمال صداقت وظايف‌شان را به پيش برده و با عشق بی‌پایان به مسلک مقدس شان، مصروف آموزش و پرورش کودکان اند.

آقای ته‌ينج از زحمات تمامی آموزگاران کشور، به ویژه معلمين کودکستان‌ها و پرورشگاه‌ها‌ی این وزارت سپاس‌گزاری نموده، تعهد سپرد که در حد توان، در تحقق حقوق آموزگاران تلاش خواهد کرد.

سپس؛ سيد عبدالکريم هاشمی معين امور کار و غلام حيدر جيلانی معين امور اجتماعی نيز در پیوند به جايگاه آموزگاران از دیدگاه دین پاک اسلام سخنرانی نموده گفتند که پيامبر بزرگ ما نيز معلم بوده، آموزگاران دارای جايگاه بلند در جامعه اند و اين مسووليت همه‌ی ما است تا با پاس‌داری و قدردانی از این قشر که در حقیقت چراغ مملکت اند، در تحقق حقوق آنان تلاش نمایيم.

در اين برنامه، يک‌تن از آموزگاران کودکستان‌ها نيز به نمايند‌ه‌گی از دیگران سخنرانی نموده، مشکلات و پيشنهادهای شان را با رهبری وزارت کار و امور اجتماعی در میان گذاشته و خواهان رسيده‌گی به آن شدند.

در ادامه، ترانه‌ها و پارچه‌های تمثیلی از سوی شاگردان کودکستان‌ها و پرورشگاه‌ها در ستایش آموزگاران نيز اجرا گردیده و محفل با توزيع تقدیرنامه‌ها، سپاس‌نامه‌ها و تحايف برای کودکان، آموزگاران و گرداننده‌گان آموزش و پرورش به پايان رسيد.

تازه ترین اخبار

ثلاثاء, أغسطس 11 2026 1:51 مساء
Background image

التقى وزير العمل والشؤون الاجتماعية بممثلي شركات التوظيف الخاصة

عقد وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج الملا عبدالمنان عمري، اجتماعا دوريا مع ممثلي شركات التوظيف الخاصة، وذلك في مكتبه.
في بداية الاجتماع، قدم ممثلو شركات التوظيف الخاصة معلومات حول. . .

سبت, يوليو 11 2026 11:08 صباحا
Background image

إتاحة فرص التدريب المهني والحرفي لـ90 نزيلاً في سجن بل شرخي

بالتنسيق بين وزارة العمل والشؤون الاجتماعية والإدارة العامة لتنظيم شؤون السجون، أطلقت وللمرة الأولى برامج للتدريب المهني والحرفي داخل سجن بل شرخي، حيث أتحيت الفرصة لـ90 نزيلاً للاستفادة. . .

أربعاء, مايو 06 2026 9:24 صباحا
Background image

حقوق العمال مصونة فقط في الشريعة الإسلامية

قال وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج ملا عبد المنان عمري، في كلمته خلال الحفل الذي أقيم بمناسبة اليوم العالمي للعمال: إن الشريعة الإسلامية وحدها مقارنة بجميع الأنظمة القانونية في. . .

باز گشت به اخبار