یک‌جاسازی ۱۱تن از کودکان رد مرزی با خانواده‌های‌شان در بغلان و تخار

naweed_admin
اثنين, يناير 08 2024 2:33 مساء
m

شش تن از کودکان رد مرزی کشور ایران که باشنده‌گان ولسوالی‌‌های مختلف ولایت بغلان بوده و از سوی کارمندان اجتماعی دفتر وارچایلد مقیم هرات به ریاست کار و امور اجتماعی بغلان آورده شده بودند، به خانواده‌های‌ شان سپرده شدند.
هزینهٔ خرید پوشاک (لباس، بوت و جمپر) خوراک و کرایهٔ راه این کودکان از مرز اسلام قلعه تا ولسوالی‌های مربوطه، از سوی دفتر وارچایلد پرداخت شده‌است.
قاری نصرت‌الله پارسا؛ رییس کار و امور اجتماعی بغلان در سخنانی وعده سپرد که در هم‌آهنگی و همکاری با دیگر نهادها، زمینهٔ آموزش و پرورش و کاریابی را به این کودکان فراهم نماییم تا در آینده از مهاجرت‌های غیرقانونی آنان جلوگیری گردد.

به اساس یک خبر دیگر از تخار:
پنج تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که از سوی دفتر وارچایلد مقیم هرات به ریاست کار و امور اجتماعی ولایت تخار آورده شده بودند، پس از خانه پری فورم یک‌جاسازی، به خانواده‌های‌شان سپرده شدند.
ملا سیف الله مبارز؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت تخار، افزون بر پرداختن به زیان‌ها و تهدیدهای مهاجرت‌های غیرقانونی کودکان، از همکاری‌های همیشگی دفتر وارچایلد سپاس‌گزاری نموده، گفت که در هم‌آهنگی با دیگر نهادها تلاش خواهند کرد تا زمینهٔ آموزش و پرورش و کاریابی را برای اطفال رد مرزی فراهم نمایند.
خانواده‌های کودکان رد مرز شده نیز تعهد سپردند که آنان را شامل مکتب نموده و در آموزش و پرورش شان از هرگونه تلاش دریغ نخواهند کرد.

تازه ترین اخبار

أحد, أغسطس 30 2026 10:18 صباحا
Background image

انطلاق برنامج توعوي لثلاثة أيام لموظفي محافظات المنطقة المركزية حول التخطيط والأنظمة الإلكترونية


بدأت وزارة العمل والشؤون الاجتماعية برنامجاً توعوياً يستمر ثلاثة أيام، لموظفي رئاسات العمل والشؤون الاجتماعية في محافظات ميدان وردك، لوجر، بروان، غزني، كابيسا، باميان وبنجشير بهدف. . .

ثلاثاء, أغسطس 11 2026 1:51 مساء
Background image

التقى وزير العمل والشؤون الاجتماعية بممثلي شركات التوظيف الخاصة

عقد وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج الملا عبدالمنان عمري، اجتماعا دوريا مع ممثلي شركات التوظيف الخاصة، وذلك في مكتبه.
في بداية الاجتماع، قدم ممثلو شركات التوظيف الخاصة معلومات حول. . .

سبت, يوليو 11 2026 11:08 صباحا
Background image

إتاحة فرص التدريب المهني والحرفي لـ90 نزيلاً في سجن بل شرخي

بالتنسيق بين وزارة العمل والشؤون الاجتماعية والإدارة العامة لتنظيم شؤون السجون، أطلقت وللمرة الأولى برامج للتدريب المهني والحرفي داخل سجن بل شرخي، حيث أتحيت الفرصة لـ90 نزيلاً للاستفادة. . .

باز گشت به اخبار