پرداخت پول نقد و بسته‌های خوراکی برای ۸۷۸ خانوادهٔ نادار و کودکان یتیم؛ به ارزش بیش از یک‌ میلیون افغانی در بلخ، هرات و بغلان

media_admin
اثنين, مارس 10 2025 10:03 صباحا
 بلخ، هرات و بغلان

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های بلخ، هرات و بغلان؛ برای ۸۷۸ خانوادهٔ نادار و کودکان یتیم و بی‌سرپرست، پول نقد و بسته‌های خوراکی به ارزش بیش از یک میلیون افغانی توزیع شد. بر مبنای گزارش‌های جداگانه از این ولایت‌ها؛ برای ۶۸ تن از کودکان یتیم در بلخ «به هر کودک مبلغ چهار هزار و پنج‌صد افغانی» و جمعاً ۳۰۶۰۰۰ افغانی به همکاری نهاد «مراقبت‌های اجتماعی العین» برای ۶۰۰ خانواده در هرات؛ بسته‌های خوراکی که در برگیرندهٔ برنج، روغن، بوره، روب، ماکارونی و چای بوده، به همکاری بنیاد «سید الشهدا» و برای ۲۱۰ خانوادهٔ دیگر در بغلان نیز بسته‌های خوراکی که در برگیرندهٔ ۵۰ کیلوگرام آرد، ده‌ کیلوگرام برنج، ۵کیلوگرام روغن، ۳کیلوگرام لوبیا، ۲کیلوگرام بوره، ۲کیلوگرام چای، یک کیلوگرام نمک، یک قطی روب و ۴ جوره لباس مردانه و زنانه می‌باشد، به همکاری دفتر «تیکا» توزیع گردیده‌است. ریاست‌های کار و امور اجتماعی بلخ، هرات و بغلان؛ افزون بر سپاس‌گزاری از نهادهای یادشده، از دیگر بخش‌های امداد رسان نیز خواستند تا با کودکان یتیم و خانواده‌های نیازمند در آن ولایت‌ها کمک نمایند.

تازه ترین اخبار

ثلاثاء, سبتمبر 23 2025 9:43 صباحا
Background image

التقى معين الشؤون العمل برئيس اتحاد شركات المقاولات

التقى معين الشؤون العمل، الحاج المولوي محمد زاهد أحمدزي، في مكتبه برئيس اتحاد شركات المقاولات في أفغانستان، حميد الله حبيبي وممثله.

في بداية اللقاء، قدّم رئيس اتحاد شركات المقاولات. . .

خميس, سبتمبر 18 2025 11:00 صباحا
Background image

التقى وزير العمل والشؤون الاجتماعية بالمسؤولة العامة لحماية الطفل في منظمة اليونيسف

التقى وزير العمل والشؤون الاجتماعية الحاج الملا عبدالمنان عمري، في مكتبه، بالمسؤولة العامة لحماية الطفل في منظمة اليونيسف السيدة شيما غوبتا سيني والوفد المرافق لها.

في بداية اللقاء،. . .

اثنين, سبتمبر 15 2025 3:02 مساء
Background image

التقى معين الشؤون العمل مع نائب الشركة الوطنية للتنمية

التقى معين الشؤون العمل لوزارة العمل والشؤون الاجتماعية الحاج المولوي محمد زاهد أحمدزي في مكتبه بنائب الشركة الوطنية للتنمية لشؤون التنسيق والإنتاج والتجارة، رياض الدين شريفي، وعدد من. . .

باز گشت به اخبار