ناامنی؛ بزرگ‌ترین چالش‌ معضل بيکاری در کشور

publish
ثلاثاء, أكتوبر 06 2020 1:26 مساء
4

سيد عبدالکريم هاشمی؛ معين امورکار وزارت کار و امور اجتماعی که در برنامه‌ی گشایش اتحاديه‌ی شرکت‌های خصوصی کاريابی سخنرانی می‌نمود، با اشاره به این که ناامنی؛ چالش بزرگ معضل بی‌کاری در افغانستان است، گفت: اکنون در کشور استعدادها و نيروی کار، فرصت‌های کشاورزی، معادن، مواد خام و همه امکانات داريم؛ اما يکی از چالش‌های بزرگ که منجر به بی‌کاری و مهاجرت‌های غير قانونی گرديده‌است، همانا ناامنی می‌باشد.

آقای هاشمی؛ در مورد اتحاديه‌ی شرکت‌های خصوصی کاريابی گفت که تا اکنون ۷۲ شرکت خصوصی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی جواز دريافت نموده‌اند که در هم‌آهنگی با این وزارت، در روند فرستادن کارگران به بیرون از کشور همکاری خواهند کرد و هيچ‌یک از شرکت‌های خصوصی که جواز کار نداشته باشند، در اين عرصه فعاليت کرده نمی‌توانند.

وی افزود که تا اکنون چهارده کشور از افغانستان درخواست کارگران ماهر را نموده‌اند که وزارت کار و امور اجتماعی به همکاری وزارت امور خارجه و دیگر ادارات و نهادهای ذيدخل، در تلاش‌ آن است تا به زودترين فرصت، توافق‌نامه‌های کاری را با آنان امضا نماید.

معين امور کار علاوه کرد که کارگرانی که به گونه‌ی قانونی به کشورهای بيرونی فرستاده می‌شوند، از تمامی حقوق کاری ( بيمه‌ی حيات و بيمه‌ی کاری) بهره‌مند خواهند بود.

نورالله فدوی؛ رييس اتحاديه‌ی شرکت‌های خصوصي کاريابی نيز صحبت نموده، در پیوند به دادن جواز کار به شرکت‌های خصوصی، از وزارت کار و امور اجتماعي ابراز خرسندی و سپاس‌گزاری نمود.

وی همچنان از مسولان بخش خصوصی خواست تا به خاطر بلندبردن ظرفيت و آموزش کارگر ماهر، به ارایه‌ی آموزش‌های فنی و حرفوی بيش‌تر پرداخته تا با امضای توافق‌نامه‌ها و آغاز رسمی روند اعزام کارگران به بیرون از کشور، کارگران ماهر و برابر با نیاز بازار کشور های درخواست کننده‌ داشته باشيم.

آقای فدوی تعهد سپرد که در همکاری و هم‌آهنگی با وزارت کار و امور اجتماعی کار خواهند کرد.

محمد قاسم حليمی؛ سرپرست وزارت ارشاد حج و اوقاف و شماری از نماينده‌گان شرکت‌های خصوصی نيز سخنرانی نموده، از تلاش‌های وزارت کار و امور اجتماعی در بخش کاريابی و هم‌چنان گشایش اتحاديه‌ی شرکت‌های خصوصی کاريابی ابزار خورسندی نموده، از شرکت‌ها خواستند تا پيش از آغاز رسمی اين روند، روی ظرفيت‌سازی بيش‌تر و بهتر کار شود تا کارگران افغان بتوانند در بازار کار جهانی در برابر کارگران ديگر کشورها رقابت نمایند.

تازه ترین اخبار

ثلاثاء, أغسطس 11 2026 1:51 مساء
Background image

التقى وزير العمل والشؤون الاجتماعية بممثلي شركات التوظيف الخاصة

عقد وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج الملا عبدالمنان عمري، اجتماعا دوريا مع ممثلي شركات التوظيف الخاصة، وذلك في مكتبه.
في بداية الاجتماع، قدم ممثلو شركات التوظيف الخاصة معلومات حول. . .

سبت, يوليو 11 2026 11:08 صباحا
Background image

إتاحة فرص التدريب المهني والحرفي لـ90 نزيلاً في سجن بل شرخي

بالتنسيق بين وزارة العمل والشؤون الاجتماعية والإدارة العامة لتنظيم شؤون السجون، أطلقت وللمرة الأولى برامج للتدريب المهني والحرفي داخل سجن بل شرخي، حيث أتحيت الفرصة لـ90 نزيلاً للاستفادة. . .

أربعاء, مايو 06 2026 9:24 صباحا
Background image

حقوق العمال مصونة فقط في الشريعة الإسلامية

قال وزير العمل والشؤون الاجتماعية، الحاج ملا عبد المنان عمري، في كلمته خلال الحفل الذي أقيم بمناسبة اليوم العالمي للعمال: إن الشريعة الإسلامية وحدها مقارنة بجميع الأنظمة القانونية في. . .

باز گشت به اخبار