دیدار سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با مسوول اداره‌ی هلال احمر (قیزل‌ آی) ترکیه مقیم کابل

publish
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۵:۲۲
1399
بشیر احمد ته‌ینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با فاتح آی تکین مسوول اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) کشور ترکیه مقیم کابل دیدار کرد.
در نخست، فاتح تکین مسوول اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) کشور ترکیه در کابل و معاون‌اش حسین تاتار در پیوند به فعالیت‌های آن اداره در کابل و شش ولایت دیگر کشور که برای مهاجران برگشت کننده جای کار ایجاد و پنج‌ماهه کرایه‌ی آن را نیز می‌پردازند، معلومات ارایه نموده گفت: برنامه‌‌ی کاری آن اداره به گونه‌ای‌است که در هرماه، ۴ جای کار ایجاد و ابزار آن را تمویل می‌نمایند‌ که در هم‌آهنگی با وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان تا اکنون ۵۴ جای کار را برای برگشت کننده‌گان ایجاد نموده‌اند.
آقای تکین افزود: در کابل و شش ولایت کشور در حالات اضطرار و هنگام بروز آفات؛ همچون سیلاب، زلزله و سایر آفات طبیعی کمک‌های خوراکی داشته‌اند و در آینده‌ی نزدیک، پروژه‌های دیگری را چون مبارزه با مواد مخدر و ارایه‌ی آموزش فن و حرفه برای معتادان درمان شده نیز آغاز خواهند کرد.
سپس، بشیر احمد ته‌ینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی به نماینده‌گی از کابینه، دولت و مردم افغانستان از همکاری‌های همیشگی ترکیه و ویژه اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) آن کشور سپاس‌گزاری نموده، از روابط دیرینه و حسن همکاری میان دوکشور یادآوری کرده گفت: کمک‌هایی را که صورت می‌گیرد، به دیده‌ی قدر می‌نگریم و امیدواریم که این کمک‌ها در آینده‌ها نیز ادامه پیدا کنند.
آقای ته‌ینج افزود: اکنون به تعداد ده‌هزار تن از اطفال یتیم را در پرورشگاه‌های کشور داریم که در ۷۲ پرورشگاه دولتی و خصوصی زیر آموزش و پرورش قرار دارند.
سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی، ادامه‌ی همکاری‌های هلال احمر ترکیه را با این وزارت خواستارگردیده که از سوی مسوولان آن نهاد وعده‌ی همکاری سپرده شد.
نماینده‌ی هلال احمر کشور ترکیه مقیم کابل وعده سپرد که کمک با پرورشگاه‌ها از اولویت‌های کاری آن نهاد بوده که تا اکنون همکاری داشته و در چند پرورشگاه مواد آموزشی و قرطاسیه‌‌ نیز کمک کرده‌اند و در آینده نیز کمک‌های شان به پرورشگاه‌های کشور ادامه خواهد داشت.
بشیر احمد ته‌ینج همچنان از مسوولان هلال احمر ترکیه در کابل خواست که برای ۵۰۰ تن از اطفال یتیم در کابل که ۲۰۰ تن از آنان دختران و ۳۰۰ تن دیگر شان پسران اند، پوشاک گرم و مناسب زمستانی کمک نمایند که از سوی آنان وعده‌ی همکاری سپرده شد.
همچنان سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی از مسوولان هلال احمر ترکیه خواست تا در زمینه‌ی آموزش آموزگاران پرورشگاه‌ها و کودکستان‌های این وزارت نیز همکاری نمایند که از سوی آنان وعده سپرده شد که به زودی برنامه‌های آموزشی برای آموزگاران پرورشگاه‌ها و کودکستان‌ها راه‌اندازی خواهد شد.
در پایان، آقای ته‌ینج از مسوولان اداره‌ی هلال احمر ترکیه مقیم کابل خواست که برای معتادان صحت‌یاب شده زمینه‌ی آموزش فن و حرفه را فراهم نموده و برای خانم‌های بیوه و بی‌سرپرست که فهرست شان از سوی وزارت کار و امور اجتماعی آماده می‌شود نیز کمک نمایند که آنان با ابراز تعهد همکاری، گفتند که بیش‌ترینه برنامه‌های شان در ماه جنوری آغاز می‌شود و در بخش‌های پیشنهادی وزارت کار و امور اجتماعی به گونه‌ی جدی و همه‌جانبه همکاری خواهند کرد و از این پس نیز مانند گذشته روابط نیک و همکاری اداره‌ی هلال احمر (قیزل آی) کشور ترکیه با دولت و مردم افغانستان ادامه خواهد داشت.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۲:۳۵
Background image

فراغت ۲۸۰ کارآموز از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هرات

 

به‌اساس تلاش و هم‌‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات؛ ۲۸۰کارآموز ازمرکز آموزشی انصاری پس از سپری‌کردن دورهٔ آموزشی شش‌ ماهه در حرفه‌های خیاطی، ترمیم لوازم برقی خانه، ترمیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی در زمینهٔ پلان‌گذاری و سیستم‌های الکترونیکی برای کارمندان ولایات

 

وزارت کار و امور اجتماعی، به‌منظور تطبیق بهتر پلان سالانه، تأمین هماهنگی بیشتر در امور و دستیابی به نتایج متوقعه، برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی را برای کارمندان ریاست‌های کار و امور. . .

باز گشت به اخبار