راه‌اندازی آزمون بست‌های خالی در ریاست کار و امور اجتماعی دایکندی

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۱۱:۹
R

از سه بست خالی‌ ریاست کار و امور اجتماعی ولایت دایکندی که چندی پیش به رقابت‌آزاد گذاشته شده بودند، به حضورداشت قاری سمیع الله ثابت رییس کار و امور اجتماعی، نماینده‌گان مقام ولایت و اصلاحات اداری، آزمون گرفته شد.
قاری سمیع الله ثابت؛ رییس کار و امور اجتماعی دایکندی، بر جدیت، عدالت، شفافیت و شایسته‌سالاری در این روند تأکید کرده، گفت که افراد به اساس بلندترین نمره گزینش خواهند شد.
گفتنی‌است که برای احراز این سه بست خالی، در حدود ۱۲۴ تن اشتراک و با هم رقابت نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع پول نقد و لوازم حفظ الصحه به ۲۰۸ طفل شاقه کار، یتیم و بی سرپرست در بغلان

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان؛ برای ۱۰۰ طفل شاقه کار، یتیم و بی‌سرپرست ( به فی نفر ۱۳۰۰؛ جمعاً  ۱۳۰۰۰۰ افغانی) پول نقد و به ۱۰۸ تن اطفال دیگر لوازم حفظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۵
Background image

آغاز روند بررسی ادارات امارتی در مرکز و ولایات

بر اساس حکم مقام ریاست‌الوزراء و طبق رژیم کاری امارت اسلامی، با پایان‌یافتن رخصتی عید قربان، روند بازرسی و بررسی حاضری کارکنان ادارات امارتی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در مرکز و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۹:۱۰
Background image

فراغت ۹۵ تن از آموزش‌های فن و حرفه در بامیان

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان ۹۵ تن از کار آموزان فن و حرفه پس از به پایان رسانیدن برنامه آموزشی شش ماهه در بخش «فلزکاری، خیاطی و موبل و فرنیچر» سند فراغت. . .

باز گشت به اخبار