گشایش پرورشگاه و مرکز فن و حرفه در کاپیسا

naweed_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ - ۱۳:۵۳
E

معینان وزارت کار و امور اجتماعی در یک سفر رسمی به ولایت کاپیسا، یک‌باب پرورشگاه و هم‌چنان مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در آن ولایت افتتاح نمودند.
مولوی عزت‌الله عارف؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت کاپیسا با ابراز خوش‌آمدید به مهمانان، گفت: این یک ابتکار خیلی خوب است که رهبری وزارت کار و امور اجتماعی از یتیمان و کودکان بی‌سرپرست پشتیبانی نموده و برای آنان زمینه‌های آموزش و پرورش و دیگر سهولت‌های زنده‌گی را فراهم می‌نماید؛ چنانچه به هدف کاهش بی‌کاری، برای ۱۲۰ تن از جوانان بی‌کار در چهار رشته (تخنیک موتر، ترمیم ابزار برقی خانگی، ترمیم مبایل و خیاطی) مرکز فن و حرفه گشایش یافت.
رییس کار و امور اجتماعی کاپیسا اطمینان داد که با همکاران اش، توجه و تلاش بی‌پایان خواهند کرد تا این جوانان از زمان و فرصت دست‌داشته، استفادهٔ بهتر نمایند.
سپس، شیخ عبدالبر؛ معین امور اجتماعی در سخنانی پیرامون پشتیبانی و کفالت از کودکان یتیم و بی‌‌سرپرست، ابراز امیدواری کرد که تمامی مسوولان به هدف آموزش و پرورش یتیمان، باید مسوولیت‌های‌شان را به گونهٔ بهتر ادا نمایند.
معین امور اجتماعی افزود: برای جذب یتیمان در پرورشگاه ولایت کاپیسا،‌۲۰۰ تن سهیمه داده شده‌است که تمامی هزینهٔ آن از بودجهٔ داخلی وزارت کار و امور اجتماعی تمویل می‌گردد.
به همین ترتیب، مولوی محمد زاهد جان آغا؛ معین امور کار نیز به گونهٔ فشرده گفت: جای بسیار خوشی است که پس از ولایت لوگر، اکنون پرورشگاه و مرکز فن و حرفه در ولایت کاپیسا گشایش می‌یابد تا برای جوانان زمینهٔ آموزش و پرورش و کاریابی فراهم شود.
وی افزود: وزارت کار و امور اجتماعی تلاش می‌نماید که با توجه به نیاز بازار کار، زمینهٔ آموزش فن و حرفه را برای جوانان فراهم نماید تا از یک‌سو آنان کاریاب شده و برای خانواده‌های‌شان روزی پیدا نمایند و از سوی دیگر، بی‌کاری تا اندازه‌ای کاهش یابد.
بعداً شیخ اسد الله سنان؛ معاون مقام ولایت کاپیسا از سفر و توجهٔ رهبری وزارت کار و امور اجتماعی ستایش نموده، اطمینان داد که با تمام توان کار و تلاش خواهند کرد تا هرگونه کمک وزارت هدر نرفته و از آن به گونهٔ درست کار گرفته شود.
در پایان، معینان کار و امور اجتماعی این وزارت؛ در حالی که مسوولان محلی ولایت کاپیسا نیز حضور داشتند، پرورشگاه و مرکز فن و حرفهٔ آن ولایت را با قطع نوار افتتاح و به بهره‌‌برداری سپردند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۳۲
Background image

توزیع پول نقد؛ برای ۹۰۹ طفل یتیم و بی‌سرپرست در بلخ

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ برای  ۹۰۹ تن از اطفال یتیم و بی‌سرپرست «به هر طفل ۴۵۰۰ و در مجموع ۴,۰۹۰,۵۰۰ افغانی» پول نقد توزیع گردید.
 الحاج مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۱۵
Background image

توزیع کمک‌های زمستانی برای ۱۸۰ شاگرد در پنجشیر 

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر با همکاری موسسهٔ خیریه أُمَّه، کمک‌های زمستانی شامل کمپل، لباس، جمپر، چپلی چرمی سرپایی، دستمال، جراب، کلاه سفید و مسواک. . .

باز گشت به اخبار