یک‌جاسازی سه طفل رد مرزی با خانواده‌های‌شان در غزنی

naweed_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۷ - ۷:۵۷
W

سه تن از کودکان رد مرزی کشور ایران در ولایت‌ غزنی که از سوی دفتر وارچایلد هرات به غزنی آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی، به خانواده‌های‌شان سپرده شدند.
الحاج عبدالقيوم مکلوم؛ ریيس کار و امور اجتماعی ولایت‌ غزنی، افزون بر سپاس‌گزاری از کمک‌های همیشگی دفتر وارچایلد هرات، از کودکان رد مرزی و خانواده‌های‌شان خواست که با مهاجرت‌های غیرقانونی، خود را به دام قاچاقبران انسان نیاندازند.
رییس کار و امور اجتماعی غزنی گفت که در هم‌آهنگی با مؤسسات همکار، این اطفال را شامل حرفه و یا بازرگانی‌های کوچک می‌سازد تا زمینهٔ کار برای شان فراهم شود و از مهاجرت‌های غیرقانونی آنان جلوگیری گردد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار