دیدار رهبری وزارت کار و امور اجتماعی با سرپرست وزارت اقتصاد

publish
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۵:۱۳
1399
رهبری وزارت کار و امور اجتماعی با داکتر کریمه حامد فاریابی سرپرست وزارت اقتصاد و هیئت همراه‌شان در تالار نشست‌های این وزارت دیدار نموده و در پیوند به موضوع اعزام کاگران به خارج از کشور، صحبت‌های همه جانبه صورت گرفت.
در نخست، داکتر کریمه حامد فاریابی از سفر پسین‌ به قطر و نشست کاری‌اش با وزیر توسعه‌ی آن کشور پیرامون اعزام کارگران معلومات ارایه نموده گفت: کشور قطر و وزیر توسعه، پذیرفتن کارگران افغانستان را مشروط بر یاد‌ داشتن زبان آن کشور دانسته و در مورد سایر موضوعات در این روند، ایجاد یک کمیسیون مشترک میان دو کشور را مهم خواند.
بشیر احمد ته‌ینج؛ سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی ضمن ابراز خوش آمدید، نقش وزارت اقتصاد در اعزام کارگران و نیز هم‌آهنگی در این روند را مهم خوانده، از معلومات ارزنده‌ی رهبری وزارت اقتصاد سپاس‌گزاری کرد.
سپس، سید عبدالکریم هاشمی؛ معین امور کار این وزارت در سخنانی افزود: کارهای روند اعزام کارگران به خارج از کشور تا جایی که به این وزارت مربوط می‌باشند، نهایی گردیده و نیاز است تا وزارت خارجه و نهادهایی که در این روند دخیل اند، امضای تفاهمنامه‌ها با کشور های کارگر پذیر را نهایی سازند.
آقای هاشمی در مورد مشکلات روند اعزام کارگران به خارج از کشور گفت: نهایی نشدن تفاهمنامه‌های دوجانبه، نرسیدن معلومات تقاضای بازار کار کشورهای کارگرپذیر، آموزش و استخدام نشدن اتشه‌های کاری از چالش های مهم این روند اند که باید وزارت‌ها و ادارات دخیل در این عرصه توجه‌ی بیش‌تر نمایند.
در پایان؛ پس از بحث‌های همه جانبه، تصمیم بر این شد که یک کمیته‌ی تخنیکی کاری ایجاد و این کمیته روی پیگیری موضوعات و حل مشکلات روند اعزام کارگران به خارج از کشور، کار نموده و گزارش خویش را با رهبری وزارت کار و امور اجتماعی شریک سازند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۲:۳۵
Background image

فراغت ۲۸۰ کارآموز از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هرات

 

به‌اساس تلاش و هم‌‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات؛ ۲۸۰کارآموز ازمرکز آموزشی انصاری پس از سپری‌کردن دورهٔ آموزشی شش‌ ماهه در حرفه‌های خیاطی، ترمیم لوازم برقی خانه، ترمیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی در زمینهٔ پلان‌گذاری و سیستم‌های الکترونیکی برای کارمندان ولایات

 

وزارت کار و امور اجتماعی، به‌منظور تطبیق بهتر پلان سالانه، تأمین هماهنگی بیشتر در امور و دستیابی به نتایج متوقعه، برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی را برای کارمندان ریاست‌های کار و امور. . .

باز گشت به اخبار