امضای تفاهم‌نامه‌ها به منظور پشتیبانی و محافظت از اطفال آسیب‌پذیر و ایجاد زمینهٔ آموزش‌‌های فنی و حرفه‌ای

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۰ - ۱۴:۴۴

مولوی دین محمد حقبین؛ معین امور مالی و اداری وزارت کار و اموراجتماعی به منظورحمایت و ‌محافظت از اطفال آسیب‌پذیر و ایجاد زمینۀآموزش‌های فنی و حرفه‌ای، پنج تفاهمنامۀ‌ همکاری را با نماینده‌گانمؤسسات داخلی امضا کرد.

در این نشست که مولوی عبدالواحد فایز رییس عمومی انکشاف مهارت‌ها، ملاشرف الدین شرف رییس دفتر مقام وزارت، مولوی عبدالعزیز رییس شبکۀمحافظت اطفال، مولوی نعمت الله عثمانی رییس منابع بشری، مولوی صدراعظم رییس اداری و خدمات و مولوی نجیب الله وقاد رییس نظارت و ارزیابینیز حضور داشتند، مولوی دین محمد حقبین معین امور مالی و اداری وزارتکار و امور اجتماعی گفت: امارت اسلامی افغانستان متعهد است تا از افرادآسیب‌پذیر جامعه به ویژه اطفال حمایت لازم نموده، تلاش‌ها را درعرصۀ ایجادکاریابی به جوانان سرعت بخشد و از امکانات موجود در این زمینه استفادۀلازم نماید و نیز از تجارب کادرهای متعهد، متخصص و کارفهم استفادهنموده و به آنان اولویت ‌دهد.

معین امور مالی و اداری وزارت کار و امور اجتماعی هم‌چنان تصریح کرد کهمؤسسات همکار باید در بخش‌های یادشده اصول امارت اسلامی افغانستانرا به صورت جدی عملی نموده، در زمینۀ حمایت و محافظت از اطفال،اشتغال‌زایی و تطبیق پروژه‌های زیربنایی اقدامات صادقانه نموده و مناطقدوردست کشور را زیر پوشش قرار داده و امور مربوط به مؤسسات شان‌را درهم‌آهنگی کامل با این وزارت انجام دهند که در این صورت، وزارت کار و اموراجتماعی نیز به آنان سهولت‌های لازم را فراهم خواهد کرد.

سپس، یک‌تن به نماینده‌گی از مؤسسات طی صحبتی اطمینان داد که امورمربوطه  را مطابق به اصول امارت اسلامی افغانستان به پیش می‌برند وتمرکزشان روی مناطق محروم می‌باشد تا خدماتی که مدنظراست، برایباشنده‌گان این مناطق به گونۀ بهتر انجام شود. وی افزود که به اساس اینتفاهم‌نامه‌ها، به  اطفال آسیب‌پذیر، زمینۀ تعلیم، تربیه، صحت و رسیده‌گی بهمشکلات سوءتغذی فراهم می‌شود و درکنار آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، ازتجارت‌های جوانان با توزیع کمک‌های نقدی پشتیبانی می‌شود.‌

گفتنی‌است که این تفاهم‌نامه‌ها با مؤسسۀ اجتماعی مبتکر جوانان میهن،مؤسسۀ برابری برای صلح و انکشاف و مؤسسۀ رفاهی و انکشافیافغانستان به امضا رسید که هزینۀ مجموعی آن نزدیک به ۴۰۰ میلیونافغانی می‌شود و ولایت‌های کابل، میدان وردک، غزنی، پکتیا، ننگرهار، هرات،نیمروز، بغلان، کندز، بلخ، جوزجان، فاریاب و نیز نه ولایات شمال وشمال‌شرقی را زیر پوشش خدمات قرار می‌دهد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار