یک‌جاسازی ۸طفل رد مرزی، با خانواده‌های‌شان در ولایت‌های سرپل و فاریاب

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۹ - ۱۰:۹
ض

 

چهار تن از اطفال رد مرزی کشور ایران که باشنده‌گان ولسوالی‌ گوسفندی و مرکز ﻭﻻﻳﺖ ﺳﺮﭘﻞ بوده و از سوی دفتر وارچایلد مقیم هرات به ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل آورده شده بودند، پس از تماس با خانواده‌ها و نزدیکان‌ و حضور سرپرستان ‌شان و با گرفتن تعهد و ﺧﺎﻧﻪ‌ﭘﺮی ﻓﻮﺭﻡ یک‌جاسازی، رسماً به خانواده‌های‌شان سپرده شده و مصارف این کودکان شامل کرایهٔ موتر، سه وقت نان و پوشاک زمستانی از زمان نگهداری تا یک‌جاسازی آنان با خانواده‌های شان، از سوی دفتر وارچایلد پرداخت و توزیع شده‌است.

فاریاب
چهار تن از اطفال رد مرزی کشور ایران، از دو ولسوالی ولایت فاریاب که از سوی کارمند اجتماعی مؤسسهٔ وارچایلد هرات به ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب آورده شده بودند، پس از دریافت کمک نقدی از طرف ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب و مؤسسهٔ وارچایلد، با خانواده‌های‌شان یک‌جا شدند.
فاریاب یکی از ولایت‌هایی‌است که بیش‌ترینه آمار کودکان رد مرزی را داشته و از آغاز سال ۱۴۰۲هجری خورشیدی تا اکنون صدها تن از اطفال رد مرزی از سوی ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت به خانواده‌های شان سپرده شده‌اند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۵:۴۷
Background image

آغاز سال تعلیمی در پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی

مراسم که در صحن پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی در کابل با حضور مولوی عبدالرقیب احمدی، رئیس پرورشگاه‌ها و جمعی از دانش‌آموزان این مرکز برگزار شد وسال تعلیمی جدید را آغاز نمودند.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

باز گشت به اخبار