یک‌جاسازی ۴۱ کودک رد مرزی با خانواده‌های‌شان در تخار، فاریاب و پروان

naweed_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۱۱:۳۷
چهل و یک‌ تن از کودکان رد مرزی کشور ایران (۲۳ تن در تخار، ۱۶ تن در فاریاب و دو تن در پروان) که به همکاری نهاد حرکت به سوی مصئونیت (MPO) و دفتر وارچایلد از نیمروز و هرات به ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایت‌های یادشده آورده شده بودند، به خانواده‌های‌شان سپرده شدند. خانواده‌های این کودکان؛ از ریاستهای کار و امور اجتماعی تخار و فاریاب، دفتر وارچایلد و نهاد حرکت به سوی مصئونیت (MPO)به خاطر انتقال مصئون فرزندان‌شان سپاس‌گزاری نموده، تعهد سپردند که کودکان‌شان را شامل مکتب نموده و در آموزش و پرورش آنان از هرگونه تلاش دریغ نخواهند کرد. گفتنی‌است که هزینه‌های خوراک، پوشاک و کرایۀ راه این کودکان از سوی نهاد حرکت به سوی مصئونیت (MPO) و دفتر وارچایلد، فراهم و پرداخت شده‌است.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار