توزیع کمک نقدی برای ۱۴۹۶ خانوادهٔ نادار و نیازمند در بادغیس

naweed_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۹:۱
به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس با نهادهای امداد رسان، برای ۱۴۹۶خانوادهٔ نادار و نیازمند (برای ۱۰۲۸ خانوادهٔ در ولسوالی مقر از سوی مؤسسهٔ بین‌المللی ورلد ویژن به همکاری مالی صندوق بشردوستانهٔ افغانستان (AHF) به هر خانواده ۸۹۸۴ افغانی و هم‌چنان برای ۴۶۸ خانوادهٔ دیگر در ولسوالی قادس که برای هر خانواده ۲۷۵۰ افغانی پول نقد از سوی دفتر وارچایلد) توزیع گردیده‌است. گفتنی‌است که این کمک‌ها، دوره‌ یی بوده و در آینده نیز ادامه خواهند داشت.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۵:۵۳
Background image

توزیع ابزار کار برای ۲۱۶ تن در کابل

 

به اثر ‌تلاش و هم‌آهنگی وزارت کار و امور اجتماعی، برای ۲۱۶ تن از افراد نیازمند و مستحق در ولسوالی شکر‌درۀ کابل که در نتیجهٔ یک سروی ویژه تثبیت شده بودند، به هدف فراهم‌سازی زمینهٔ کسب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۰
Background image

دیدار معین امور کار با سرپرست سازمان UNHCR در افغانستان

 

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی، معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با خانم وانیسا متربولی، سرپرست سازمان UNHCR در افغانستان، پیرامون چگونگی ایجاد فرصت‌های کاری برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۰:۲۷
Background image

بازنگری نصاب‌های درسی با مشارکت استادان پوهنتون‌ها

وزارت کار و امور اجتماعی یک نشست سه روزه پیرامون بازنگری و تدوین نصاب‌های جدید در دو بخش تدریس و کمپیوتر راه‌اندازی کرده است. این برنامه با حضور استادان برجسته از پوهنتون‌های کابل، پولی. . .

باز گشت به اخبار