نشست هیئت رهبری برای برنامهٔ اطفال در حرکت دایر گردید

publish
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۶:۱۶
3

این نشست که به ریاست محترم غلام حیدر جیلانی؛ معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی دایر گردیده بود، نمایندگان ارشد UNICEF، UNHCR، IOM نیز اشتراک ورزیده بودند که روی لایحهٔ وظایف برای «کمیتهٔ اطفال در حرکت» و شامل ‌سازی اعضای دیگر ادارات در این کمیته، صحبتهای همه جانبه نمودند.

در نخست، محترم غلام حیدر جیلانی؛ معین امور اجتماعی از کمکهای اتحادیهٔ اروپا و دیگر نهادهای کمک کننده برای اطفال سپاسگزاری نموده، افزود که هدف از ایجاد کمیتهٔ اطفال در حرکت، رهنمایی پروژه به سوی یک پایان مؤفق از طریق نظارت، رهنمایی، وکالت و تصمیمگیریها در جریان پروژهاست. وی همچنان روی مشکلات اطفالی که در ایران به سر میبرند و یا هم رد مرز میشوند صحبت نموده، وضعیت این طبقه اطفال را وخیم خوانده، در زمینهٔ رسیدگی به چالش‌ها و فراهم نمودن سهولتها به این طبقه اطفال تأکید کرد.

آقای جیلانی همچنان افزود: اطفالی که از ایران به زور اخراج میشوند، همرایشان برخورد خوب صورت نمیگیرد. وی علاوه کرد که لازماست تا به این طبقه اطفال که از ایران رد مرز و یا هم به زور اخراج میگردند، در ساحات مرزی کشور، یک مرکز ساخته شود تا این طبقه اطفال را زیر پوشش گرفته و برای آیندهٔ بهتر شان اقدامات لازم صورت گیرد. وی علاوه کرد که به خاطر جلوگیری از انتقال بیماری پولیو از یک کشور به کشور دیگر، لازم است تا این طبقه اطفال زیر پوشش واکسین پولیو نیز قرار گیرند.

در این نشست، نمایندگان UNICEF، UNHCR، IOM نیز در مورد پیشبرد بهتر این برنامه، لایحهٔ وظایف کمیتهٔ رهبری و نیاز جذب دیگر ادارات ذیدخل، صحبتهای همه جانبه نمودند و فیصله بر این شد تا وزارتهای صحت عامه، معارف و مهاجرین و عودت کنندگان نیز در این کمیته شامل شوند و برای پيشبرد کارهای تخنیکی، یک کمیتهٔ تخنیکی نیز ایجاد گردد.

گفتنیاست که در سال ۲۰۱۸  یونیسف ـ افغانستان یک قرارداد را با اتحادیهٔ اروپا نیز امضا نموده بود که هدف کلی آن، سرمایهگزاری برای آینده و حقوق اطفال افغانستان که در ایران زندگی میکنند و یا برگشت داده شدهاند و همچنان جلوگیری از انتقال پولیو از یک کشور به کشور دیگر نیز از اهداف این قرارداد بوده‌است.  

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۳۹
Background image

ارائه‌ی ۱۰۶۰ مورد مشوره‌های حقوقی کتبی و شفاهی به کارمندان امارتی و غیرامارتی


ریاست تقنین و حقوق کار وزارت کار و امور اجتماعی، پس از حاکمیت دوبارهٔ امارت اسلامی افغانستان تا اکنون، در بخش کار به کارکنان، کارگران و کارفرمایان در زمینه‌های تأمین حقوق، تعیین صلاحیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۳۴
Background image

رسیده‌گی به ۱۵۰۰۰ قضیۀ اطفال آسیب‌پذیر در کشور

ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی در سال ۱۴۰۴ با اجرای برنامه‌های گسترده حمایتی، رسیده‌گی به هزاران قضیهٔ محافظتی و راه‌اندازی ابتکارات جدید؛ به دست‌آوردهای چشم‌گیری در راستای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۵:۴۷
Background image

آغاز سال تعلیمی در پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی

مراسم که در صحن پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی در کابل با حضور مولوی عبدالرقیب احمدی، رئیس پرورشگاه‌ها و جمعی از دانش‌آموزان این مرکز برگزار شد وسال تعلیمی جدید را آغاز نمودند.
. . .

باز گشت به اخبار