دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
د کار ملي کانفرانس

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور کار اظهار داشت که وزارت کار و امور اجتماعی مسئولیت کاهش سطح بیکاری در کشور را بر عهده دارد. وی افزود: در همین راستا، سال گذشته کنفرانس ملی کار برگزار گردید و هم‌اکنون روند پی‌گیری تعهدات آن در جریان است.
مولوی احمدزی تأکید کرد که تلاش می‌نماید با هم‌آهنگی و همکاری میان ادارت امارتی، نهادها و سکتور خصوصی بیکاری در کشور کاهش یابد. وی ضمن قدردانی از تلاش‌های وزارت امور داخله، ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها گسترش یابد تا مشکلات و شکایات مردم در این زمینه با وزارت شریک ساخته شود و در استخدام نیروی بشری متخصص، هم‌آهنگی مؤثری با وزارت کار و امور اجتماعی ایجاد گردد.
 سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم، معین ارشد امور امنیتی وزارت امور داخله، ضمن تمجید از فعالیت‌ها و تلاش‌های وزارت کار و امور اجتماعی، وعده سپرد که در آیندهٔ نزدیک، فهرست بست‌های خالی مورد نیاز آن وزارت براساس معیارهای کمی و کیفی با وزارت کار و امور اجتماعی شریک خواهد شد. او هم‌چنین افزود که در روند استخدام برگشت‌کننده‌گان جدید که در دو سال گذشته به کشور برگشته‌اند و نام‌شان در لست‌های وزارت کار ثبت است، اولویت داده خواهد شد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۳۲
Background image

توزیع پول نقد؛ برای ۹۰۹ طفل یتیم و بی‌سرپرست در بلخ

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ برای  ۹۰۹ تن از اطفال یتیم و بی‌سرپرست «به هر طفل ۴۵۰۰ و در مجموع ۴,۰۹۰,۵۰۰ افغانی» پول نقد توزیع گردید.
 الحاج مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۱۵
Background image

توزیع کمک‌های زمستانی برای ۱۸۰ شاگرد در پنجشیر 

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت پنجشیر با همکاری موسسهٔ خیریه أُمَّه، کمک‌های زمستانی شامل کمپل، لباس، جمپر، چپلی چرمی سرپایی، دستمال، جراب، کلاه سفید و مسواک. . .

باز گشت به اخبار