پالیسی ملی محافظت از اطفال؛ در مشوره با نهادهای ملی و بینالمللی ساخته خواهد شد.
محترم غلام حیدر جیلانی؛ معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی با ابراز این رویکرد گفت: یک پالیسی جامع و ملی به همکاری تخنیکی یونیسف، طی یک قرارداد با انستیتوت آی بی سی آر (IBCR) و در مشوره با تمامی نهادهای ملی و بینالمللی، نهادهای زیربط و دستاندرکارانی که در راستای محافظت از اطفال کار و فعالیت مینمایند ترتیب خواهد شد.
آقای جیلانی افزود: پالیسی ملی محافظت از اطفال؛ در روشنایی قانون حمایت از اطفال ساخته خواهد شد و در این پالیسی به تمامی بخشهای اطفال آسیب پذیر و حقوق آنان توجهٔ جدی خواهد شد.
وی علاوه کرد که هدف از برگزاری نشست امروزی، شریکساختن معلومات فشرده پيرامون پروژه و تهیهٔ پالیسی ملی محافظت از اطفال و کارهایی که تا اکنون صورت گرفته است میباشد که با مسؤلین زیربط شریک و دیدگاههای آنان نیز گرفته خواهد شد.
معین امور اجتماعی با سپاسگزاری از کمکها و همکاریهای همیشگی یونیسیف، از تمامی اشتراک کنندگان خواست تا در ساختن پالیسی ملی محافظت از اطفال، دیدگاههای ارزندهٔ شان را با مسوولان شریک ساخته و مسوولیت ملی و اسلامی خود را در عرصهٔ حقوق اطفال کشور ادا نمایند.
در نشست افتتاحیهی تهیه نمودن پالیسی ملی محافظت از اطفال، شمار زیادی از نمایندگان ادارات ملی و بینالمللی و ادارات زیربط دولتی اشتراک ورزیده بودند که با ابراز دیدگاههایشان، این اقدام وزارت کار و امور اجتماعی را یک گام نیک دانسته و در مورد غنامندی بیشتر این پالیسی وعدهٔ همکاری سپردند.
گفتنیاست که در اوایل ماه روان، یک قرارداد به ارزش (۳۵۴۵۲۱) دالر امریکایی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی با یک انستیتیوت کانادایی آی بی سی آر (IBCR) به امضا رسید که با توجه به این قرارداد، یک پالیسی ملی برای محافظت از اطفال ساخته میشود، سیستم ابزار مدیریت موجودهٔ قضایای محافظت از اطفال مرور و تقویت گردیده و همچنان نظر به این قرارداد، انستیتوت یادشده در بخش ظرفیتسازی کارمندان ریاست شبکهٔ محافظت اطفال، تقویت سیستم مدیریتی، تأسیس رهنمود برای تحقیق محافظت از اطفال و تقویت سیستم بانک معلوماتی برای محافظت از اطفال نیز کار خواهد شد.
این کارگاه؛ سه روز دوام خواهد کرد و در تهیهٔ پالیسی ملی محافظت از اطفال، اشتراک کنندگان طی کارهای گروپی و مشترک، به گونهٔ عملی باهم کار خواهند کرد