گشایش مکان دوستانهٔ کودکان و توزیع بسته‌های پوشاک و کمپل، به ۳۰۰ کودک آسیب‌دیده از سیلاب در بغلان

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۷:۴۱
R

یک مکان دوستانه برای ۶۰ تن از کودکان در بغلان گشایش یافته و برای این شمار کودکان، کتابچه و بیک نیز توزیع شد
هم‌چنان برای ۳۰۰ کودک آسیب‌دیده از سیلاب در بغلان، بسته‌های پوشاک و کمپل به حضورداشت ملا شرف‌‌الدین شرف رییس تفتیش داخلی وزارت کار و امور اجتماعی، حافظ محمد یوسف امین رییس ارتباط خارجه، قاری نصرت‌الله پارسا و منهاج الدین حامد مسول محافظت از اطفال یونیسف در زون شمال و شمال شرق توزیع شد.
گفتنی‌است که این کمک‌ها در برگیرندهٔ بوت، جمپر، جاکت، کلاه،‌ دستمال گردن، جراب و دستکش بوده که به درخواست ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان و به همکاری دفتر یونیسف برای کودکان آسیب‌دیده از سیلاب در آن ولایت توزیع شده‌است.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۹:۲۵
Background image

سفر رسمی معین کار به‌ ولسوالی اچین ولایت ننگرهار

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در جریان سفر رسمی‌اش به ولسوالی اچین ولایت ننگرهار، در مراسم فراغت جوانان فارغ‌شده از مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۳۹
Background image

توزیع البسهٔ زمستانی برای ۲۱۹ طفل پرورشگاه‌های در کندز و پکتیکا

 

بر اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی ولایات کندز و پکتیکا، ۱۳۰ طفل یتیم و بی‌سرپرست پرورشگاه‌ی کندز و ۸۹ طفل  دیگر در پرورشگاه‌ی پکتیکا، البسۀ زمستانی از قبیل کرمچ،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۵:۴
Background image

فراغت ۱۴۰ کارآموز از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست عمومی انکشاف مهارت‌های وزارت کار و امور اجتماعی؛ ۱۴۰ کارآموز از مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل فارغ گردیده و تصدیق‌نامه‌های خود را به‌دست آوردند.

در. . .

باز گشت به اخبار