گشایش پرورشگاه و مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در ولایت لوگر

naweed_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۹:۳۲
R

هیئت بلند رتبهٔ وزارت کار و امور اجتماعی در سفر به ولایت لوگر، پرورشگاه و مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای آن ولایت را افتتاح کرد.
در نشستی که به همین مناسبت در ریاست کار و امور اجتماعی ولایت لوگر برگزار گردیده بود، مولوی عنایت الله شجاع معاون ولایت لوگر؛ افزون بر ابراز خوش‌آمدید به مهمانان، از رهبری وزارت کار و امور اجتماعی در پیوند به رسیده‌گی و توجه به کودکان یتیم و ارایهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای جوانان سپاس‌گزاری نموده گفت: با برپایی امنیت سرتاسری در کشور، زمینهٔ ارایهٔ خدمات در هر بخش فراهم شده و باید با استفاده از آن، مسوولیت‌ها و مکلفیت‌های خویش را  در تا‌ٔمین حقوق مردم ادا نموده و در این راستا تلاش لازم نماییم.
به همین ترتیب، شیخ عبدالبر؛ معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی در سخنانی افزود: این وزارت متعهد است که به دور از هرگونه تبعیض و برخورد سلیقه‌ای، در فعال‌سازی پرورشگاه‌ها و فراهم‌سازی زمینهٔ آموزش و پرورش به کودکان بی‌سرپرست در ۳۴ ولایت کشور گام برداشته و سهولت‌های دیگر زنده‌گی را نیز به مردم فراهم نماید که ولایت لوگر نمونه‌ای از این تلاش‌ها بوده و مطابق به سهیمه، ۲۵۰ تن از پسران و دختران در این بخش جذب خواهند شد.
سپس، مولوی زاهد جان آغا؛ معین امور کار در حالی که ملا شرف الدین شرف رییس تفتیش داخلی این وزارت نیز حضور داشت، در سخنانی گفت: تلاش‌ها برای کاهش بی‌کاری ادامه داشته و می‌خواهیم که با ارایهٔ برنامه‌های فنی و حرفه‌ای، زمینه‌های کاریابی را برای جوانان فراهم نموده و آنان را راهی بازار کار نماییم.
معین امور کار افزود: اکنون ۵۲ مرکز فعال در بخش فن و حرفه داریم که در آن ۷۵ رشتهٔ مورد نیاز بازار کار آموزش داده می‌شود و همه ساله تا ۲۰هزار تن از جوانان از این مرکزها فارغ و راهی بازار کار می‌گردند. وی گفت که به هدف گسترش بیش‌تر این بخش، ۳۷۰ میلیون افغانی بودجه در نظر گرفته شده‌ و به تمامی مرکزها استادان رسمی استخدام شده‌است و در ولایت لوگر که اکنون در دو رشته (ترمیم مبایل و برق ساختمانی) آموزش داده می‌شود، ظرفیت جذب را بلند برده و در آینده در این مرکز با ارایهٔ آموزش در هفت رشته، به برخی از کمبودات آن نیز رسیده‌گی خواهد شد.
در پایان، هیئت بلند رتبهٔ وزارت کار و امور اجتماعی، معاون والی لوگر و برخی دیگر از نماینده‌گان ادارات، پرورشگاه و مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت را با قطع نوار افتتاح نمودند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع کمک نقدی به ارزش ۲.۴ میلیون افغانی در بلخ 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۲۰۰ خانواده‌های اطفال کارگر روی‌جاده و آسییب‌پذیر پول نقد توزیع گردید.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۱:۱۸
Background image

دیدار معین امور کار با نماینده‌گان صنعت‌کاران

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با شماری از نماینده‌گان صنعت‌کاران بخش سکتورخصوصی، مسئولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها دیدار کرد.
در این نشست،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

باز گشت به اخبار