آموزش و پرورش اطفال بی‌سرپرست؛ وظیفه‌ی ایمانی و وجدانی همه‌ی ماست!

publish
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۸:۵۷
1399

بشیر احمد ته‌ینج؛ وزیر کار و امور اجتماعی در نشستی که برای کمک به اطفال بی‌سرپرست و پرورشگاه‌ها در ولایت ننگرهار برگزار شده بود، گفت که آموزش و پرورش اطفال بی‌سرپرست وظیفه‌ی ایمانی و وجدانی همه‌ی ما است.

وی افزود: هدف از سفرهای ولایتی‌ام بررسی کارکردها و فعالیت‌های ریاست‌های ولایتی و رسیده‌گی بهتر به چالش‌های آنان می‌باشد.

وزیر کار و امور اجتماعی تعهد سپرد که در ارتقای متوسطۀ پرورشگاه ریاست کار و امور اجتماعی ولایت ننگرهار به لیسه، فعال‌سازی پرورشگاه‌ها در ولسوالی‌های رودات و شینواری و ایجاد مرکز ویژه‌ی دختران تلاش و توجه بیش‌تر خواهد کرد.

آقای ته‌ینج از کمک‌های مؤسسات همکار نیز ابراز سپاس کرده گفت: چون توجه به آموزش و پرورش اطفال بی‌سرپرست وظیفه‌ی همه‌ی ما است، از بازرگانان ملی و اشخاص دارا خواهش می‌نماییم که در این راستا سهم بیش‌تر بگیرند.

ضیاءالحق امرخیل مشاور رییس جمهور و والی ننگرهار ضمن ابراز خوش آمدید به وزیر کار و امور اجتماعی و هیئت رهبری وزارت افزود: جنگ جاری در کشور بسیاری از اطفال را یتیم و خانم‌ها را بیوه ساخته‌است که نیاز به دست‌گیری دارند.

آقای امرخیل بازرگانان ملی و هم‌‌میهنان گفت که به همکاری این قشر بشتابید.

عبدالحکیم شیرزاد؛ رییس کار و امور اجتماعی ننگرهار دست‌آوردها، چالش‌ها و پیشنهادهای ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت را با وزیر کار و امور اجتماعی در میان گذاشته، خواستار حل چالش‌ها گردید.

اسرارالله مراد عضو شورای ولایتی ننگرهار، مولوی محمد داوود مجاهد رییس ارشاد، حج و اوقاف ننگرهار، حاجی سیدالرحمن مومند بزرگ قوم و شریفی احمدزی نمایندۀ صنعت‌کاران نیز در سخنانی گشایش این مرکز را گام سودمند خوانده و از رهبری وزارت کار و امور اجتماعی تقاضا نمودند که در ایجاد هر چه بیش‌تر پرورشگاه‌ها، مراکز فن و حرفه و اشتغال‌زایی به گونه‌ی جدی کار نمایند.

گفتنی‌است که در پایان این نشست به همکاری مالی یونیسف به ۱۱۰ خانواده‌‌ی دارای اطفال یتیم، کمک‌های زمستانی توزیع گردید که هر بسته‌‌ی آن شامل بیست قلم اجناس پوشاکی و دیگر مواد ضروری می‌گردید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع کمک نقدی به ارزش ۲.۴ میلیون افغانی در بلخ 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۲۰۰ خانواده‌های اطفال کارگر روی‌جاده و آسییب‌پذیر پول نقد توزیع گردید.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۱:۱۸
Background image

دیدار معین امور کار با نماینده‌گان صنعت‌کاران

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با شماری از نماینده‌گان صنعت‌کاران بخش سکتورخصوصی، مسئولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها دیدار کرد.
در این نشست،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

باز گشت به اخبار