توزیع ابزار کار به ارزش بیش از ۸۰۰ صد هزار افغانی میان کارآموزان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بادغیس

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۱۴:۵۸
بادغیس

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس؛ ۲۵ قلم ابزاری کاری میان کارآموزان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مرکز این ولایت به ارزش  ۸۱۸۷۵۹ افغانی توزیع گردید.

ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس، ضمن ابراز سپاس و قدردانی از کمک مالی و تخنیکی موسسهٔ تیکا  در زمینهٔ حمایت از برنامه‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از دیگر موسسات و نهادهای همکار نیز خواست تا در راستای فراهم‌سازی ابزارهای کاری و حمایت از کارآموزان، همکاری‌های همه‌جانبهٔ خویش را گسترش دهند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۰:۵۰
Background image

فراغت ۱۸۵ معتاد صحت‌یاب شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کندز

 

به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت کندز؛ ۱۸۵ معتاد صحت‌یاب‌شده که شامل ۱۰۰ تن از مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای این ریاست و ۸۵ تن دیگر از کمپ مرکزی حمایوی و تداوی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۲:۳۵
Background image

فراغت ۲۸۰ کارآموز از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هرات

 

به‌اساس تلاش و هم‌‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات؛ ۲۸۰کارآموز ازمرکز آموزشی انصاری پس از سپری‌کردن دورهٔ آموزشی شش‌ ماهه در حرفه‌های خیاطی، ترمیم لوازم برقی خانه، ترمیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

باز گشت به اخبار