توزیع بسته‌های بهداشتی، به خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب‌های پسین در بغلان

naweed_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۵ - ۹:۳۶
n

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور  اجتماعی ولایت بغلان، برای ۲۹۷ خانوادهٔ آسیب‌دیده از سیلاب‌های پسین در ولسوالی‌های گذرگاه نور، دهنهٔ غوری، دوشی و بورکهٔ آن ولایت، بسته‌های ابزار بهداشتی به همکاری نهاد مبتکر جوانان توزیع شد. 
ریاست کار و امور اجتماعی بغلان با سپاس‌گزاری از همکاری‌های دفتر یادشده، از دیگر نهادها نیز خواست تا با مردم آسیب‌دیده در آن ولایت کمک نمایند

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۰:۳۰
Background image

دیدار رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات با رئیس تنظیم امور زندان‌های آن ولایت به‌منظور ایجاد صنوف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین

به‌منظور بررسی چگونگی ایجاد صنوف  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین زندان و اطفال مرکز اصلاح و تربیت؛ الحاج حافظ میرزا محمد ابومنصور رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات، با الحاج ملا. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی چهارروزه گزارش‌نویسی به ابتکار انستیتوت کار

به ابتکار انستیتوت کارِ وزارت کار و امور اجتماعی، ورکشاپ آموزشی چهارروزه گزارش‌نویسی با هدف ارتقای ظرفیت‌های حرفه‌ای برای ۳۰ کارمند این وزارت، با هدف تقویت توانمندی‌های تخصصی کارکنان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۸
Background image

فراهم سازی زمینهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای ۹۰ زندانی در زندان پلچرخی

 

به‌منظور گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، وزارت کار و امور اجتماعی این بار با همکاری ادارهٔ تنظیم امور زندان‌ها، برای نخستین‌بار زمینهٔ آموزش‌های نظری و عملی شش‌ماهه در حرفه‌های برق. . .

باز گشت به اخبار