توزیع پوشاک زمستانی، بسته‌های بهداشتی و ابزار سرگرمی برای ۹۰ کودک یتیم و بی‌سرپرست در بغلان و پنجشیر

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۹:۳۵
بغلان و پنجشیر

 به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌های کار و امور اجتماعی بغلان و پنجشیر؛ برای ۲۰ تن از کودکان یتیم و بی‌سرپرست در بغلان، پوشاک زمستانی در برگیرندهٔ یک تخته کمپل، یک جوره بوت، دو ثوب جمپر، دو ثوب جاکت، یک جوره کلاه، دستمال گردن و جراب و هم‌چنان بسته‌های ابزار بهداشتی و سرگرمی به همکاری «نهاد اجتماعی مبتکر جوانان میهن» و برای ۷۰ تن از شاگردان پرورشگاه پنجشیر؛ پوشاک زمستانی که در برگیرندهٔ جمپر و زیرپوشی می‌باشد، از سوی ریاست کار و امور اجتماعی پنجشیر توزیع شده‌است. رؤسای کار و امور اجتماعی بغلان و پنجشیر؛ از نهادهای همکار خواستند تا در فصل سرما، با خانواده‌ها و کودکان یتیم و نیازمند در آن ولایت‌ها کمک نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۲:۱۲
Background image

برگزاری امتحان رقابتی برای ۱۱ بست وزارت کار و امور اجتماعی


ریاست امور کارکنان وزارت کار و امور اجتماعی، امروز امتحان رقابتی برای استخدام در ۱۱ بست ریاست‌های انکشاف اداره، تثبیت قابلیت‌ها،  انیستیتیوت و مراکز آموزش‌های فنی و حرفوی با حضور ۱۸۰. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۸:۵۶
Background image

فراهم‌سازی زمینۀ آموزش‌های فنی و حرفوی برای ۵۰۰ تن از معتادین صحت‌یاب شده در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی، طی سفرش به ولایت بلخ، برنامۀ آموزش‌های فنی و حرفوی برای ۵۰۰ تن از معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۱۴
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با رییس کشوری خطوط هوایی ترکیه در افغانستان

الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، امروز در دفتر کارش با حاکان اینان رییس کشوری خطوط هوایی ترکیه (ترکش ایر لاین) دیدار نمود.

در نخست معین امور. . .

باز گشت به اخبار