توزیع پوشاک زمستانی برای ۲۲۰ تن از شاگردان پرورشگاه در غور

naweed_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۸:۴۶
n

با نزدیک شدن فصل سرما، برای ۲۲۰ تن از شاگردان پرورشگاه ولایت غور؛ پوشاک زمستانی از قبیل جمپر، بوت، لباس، جراب، بندجامن و پیراهن‌ توزیع شد.
ریاست کار و امور اجتماعی ولایت غور می‌گوید که این پوشاک زمستانی به حمایت مالی مقام وزارت کار و امور اجتماعی برای کودکان یتیم و بازمانده‌گان شهدا توزیع گردیده‌است

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۱:۵۴
Background image

فراغت ۷۱۵ تن در بخش فن وحرفه در هرات 

به‌اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، ۷۱۵ تن از کارآموزان فن و حرفه، پس از سپری‌کردن دورهٔ آموزشی شش‌ماهه در رشته‌های خیاطی، ترمیم لوازم برقی، ترمیم مبایل، ترمیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۱۳
Background image

افتتاح مرکز اجتماعی اطفال در فاریاب

 

به اثر تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، یک‌باب مرکز اجتماعی برای اطفال شاقه‌کار، بی‌سرپرست و کارگر افتتاح گردید.

 مولوی ریحان الدین متوکل رئیس کار و امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵ بسته‌ٔ ابزار کاری برای اطفال در سرپل 

به‌اثر سعی و تلاش ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، ۱۵ بستهٔ ابزار کاری شامل وسایل خیاطی، عکاسی، موترسازی و موترسایکل‌سازی، برای ۱۵ تن از اطفال ردمرزی، بازگشت‌کننده، و اطفال مصروف به. . .

باز گشت به اخبار