توزیع کمک نقدی به ارزش بیشتر از یک‌ونیم میلیون افغانی در بادغیس

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۵:۱۴
بادغیس

به اساس تلاش و هم‌اهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس؛ برای اعضای ۲۹۲ خانوادهٔ نادار و نیازمند که در بخش فن و حرفه مشغول فراگیری اند، در شهر قلعهٔ نو مرکز این ولایت پول نقد توزیع گردید.

نمایندۀ ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس ضمن سپاس‌گزاری از ‌کمک مالی و تخنیکی مؤسسهٔ   CHA  گفت: در بخش حرفه‌های ترمیم مبایل، ترمیم بایسیکل و خیاطی، برای هر عضو خانواده‌های نادار و نیازمند مبلغ ۵۸۰۰ افغانی و مجموعاً مبلغ ۱۶۹۳۶۰۰ افغانی با حضور نمایندهٔ ریاست اقتصاد، پرداخت گردید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۱:۵۴
Background image

رسیده‌گی به معضل بیکاری در صدر اولویت‌های ما قرار دارد

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت پکتیا، در محفل فراغت کارآموزان از برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای حضور یافته و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۱:۴۴
Background image

راه‌اندازی امتحان ورودی کارآموزان به مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شهرکابل


ریاست تنظیم مراکز آموزش‌های فنی و حرفوی وزارت کار و امور اجتماعی امتحان ورودی کارآموزان را به مرکز آموزش‌های فنی و حرفوی شهر کابل راه‌اندازی کردند که در آن ، ۲۰۰ تن از داوطلبان برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۵:۳۱
Background image

راه‌اندازی ورکشاپ آموزشی سه‌روزه برای مفتشین کار


به ابتکار ریاست تفتیش و رهنمایی کارِ وزارت کار و امور اجتماعی و با هم‌آهنگی ریاست پالیسی و پلان ، ورکشاپ آموزشی سه‌روزه‌ای برای ۹۰ مفتش کار این وزارت، با هدف ارتقای ظرفیت‌ها، آشنایی با. . .

باز گشت به اخبار