توزیع ۴۵ بسته مواد تنظیفی، پوشاک و قرطاسیه؛ برای کودکان تحت حجز در مرکز اصلاح و تربیت اطفالِ میدان وردگ

naweed_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - ۹:۳۲
ف

به اساس تلاش،‌ همکاری و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت میدان وردگ؛ ۳۰ بسته مواد تنظیفی و ۱۵ بسته پوشاک و قرطاسیه، کمک دفتر ADWSO  که به بیش از ده قلم جنس می‌رسید، توزیع گردید.
مولوی عبدالغفور حیدری؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت میدان وردگ، افزون بر سپاس‌گزاری از کمک‌های دفتر ADWSO ، از دیگر نهادهای امداد رسان در آن ولایت نیز خواست تا با خانواده‌ها و کودکان یتیم، نادار و نیازمند در آن ولایت کمک نمایند.
رییس کار و امور اجتماعی میدان وردگ، به کودکان تحت حجز در مرکز اصلاح و تربیت اطفال نیز توصیه‌های لازم ارایه نموده و از آنان خواست که از مواد تنظیفی، پوشاک و قرطاسیه، استفادهٔ درست نمایند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۳۹
Background image

ارائه‌ی ۱۰۶۰ مورد مشوره‌های حقوقی کتبی و شفاهی به کارمندان امارتی و غیرامارتی


ریاست تقنین و حقوق کار وزارت کار و امور اجتماعی، پس از حاکمیت دوبارهٔ امارت اسلامی افغانستان تا اکنون، در بخش کار به کارکنان، کارگران و کارفرمایان در زمینه‌های تأمین حقوق، تعیین صلاحیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۳۴
Background image

رسیده‌گی به ۱۵۰۰۰ قضیۀ اطفال آسیب‌پذیر در کشور

ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی در سال ۱۴۰۴ با اجرای برنامه‌های گسترده حمایتی، رسیده‌گی به هزاران قضیهٔ محافظتی و راه‌اندازی ابتکارات جدید؛ به دست‌آوردهای چشم‌گیری در راستای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۵:۴۷
Background image

آغاز سال تعلیمی در پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی

مراسم که در صحن پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی در کابل با حضور مولوی عبدالرقیب احمدی، رئیس پرورشگاه‌ها و جمعی از دانش‌آموزان این مرکز برگزار شد وسال تعلیمی جدید را آغاز نمودند.
. . .

باز گشت به اخبار