نشستی هماهنگی به منظور تعقیب تعهدات کنفرانس ملی کار برگزار شد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۱۵:۰
تعقیب تعهدات کنفرانس

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی جهت تعقیب تعهدات کنفرانس  ملی کار با الحاج نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت دیدار نمود.

در این دیدار معین امور کار ضمن اینکه در بخش‌های مختلف تلاش‌های آن وزارت را ستود، اظهار کرد که: یکی از اهداف عمده کنفرانس ملی کار در پنج سال آینده ایجاد زمینه کار به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حدود به یک و نیم میلیون شهروندان می‌باشد، که وزارت صنعت و تجارت نیز در آن برای حدود ۵۵۰ هزار تن تعهد ایجاد فرصت‌های کاری نموده است و می‌خواهیم مطابق با تفاهمنامه‌های عقد شده با ادارات ذیربط، بعد از پایان کنفرانس  ملی کار در استخدام نیروی کار از اجراآت آنان اطمینان دریافت نموده، به مردم خویش معلومات ارایه نماییم، که در این مدت در کدام بخش‌ها به چه تعداد مردم زمینه کار فراهم شده است.

سپس سرپرست وزارت صنعت و تجارت طی صحبتی گفت: امنیت سرتاسری در کشور تأمین بوده و در عرصه‌های مختلف دست آوردهای مثبت و چشم‌گیر موجوده بوده اما فقر و بیکاری از مشکلات اساسی مردم می‌باشد، که باید همه به گونه مشترک مسؤلیت‌های خویش را ادا و فعالیت‌ها را سرعت بخشیم، تا در این بخش‌ها نیز پیشرفت‌های لازم داشته باشیم. الحاج عزیزی در ادامه گفت:خوشبختانه هزاران جریب زمین به منظور سرمایه گذاری اختصاص یافته و میکانیزم توزیع آن نیز آماده گردیده است، که برای شماری قابل ملاحظه مردم زمینه‌های کاری ایجاد و نیز در عرصه‌ اقتصادی تغییرات گسترده به‌میان خواهد آمد. همچنین تصریح کرد: برای عملی شدن تعهدات کنفرانس  ملی کار اقداماتی صورت گرفته و در این مورد معلومات لازم با وزارت کار و امور اجتماعی شریک خواهد شد.

در اخیر هر دو جانب توافق نمود، که کمیته تخنیکی مشترک ایجاد و در عرصه‌های مورد نظر از نزدیک کار خواهند کرد.

قابل یاد آوریست، که در کنفرانس  ملی کار، وزارت کار و امور اجتماعی با ۱۵ اداره تفاهمنامه‌های را امضا نموده و می‌خواهد تعهدات انجام شده را تعقیب نماید، که آغاز آن از وزارت صنعت و تجارت بوده و این روند ادامه خواهد یافت.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۱۳
Background image

افتتاح مرکز اجتماعی اطفال در فاریاب

 

به اثر تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، یک‌باب مرکز اجتماعی برای اطفال شاقه‌کار، بی‌سرپرست و کارگر افتتاح گردید.

 مولوی ریحان الدین متوکل رئیس کار و امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵ بسته‌ٔ ابزار کاری برای اطفال در سرپل 

به‌اثر سعی و تلاش ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، ۱۵ بستهٔ ابزار کاری شامل وسایل خیاطی، عکاسی، موترسازی و موترسایکل‌سازی، برای ۱۵ تن از اطفال ردمرزی، بازگشت‌کننده، و اطفال مصروف به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۹:۴۳
Background image

توزیع مواد خوراکی برای ۶۰۰ خانوادۀ نیازمند در هرات

بر اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، برای ۶۰۰ خانوادهٔ نیازمند، بسته‌های خوراکی شامل روغن و برنج، به‌عنوان کمک ربع دوم سال روان، توزیع گردید.

الحاج حافظ میرزا. . .

باز گشت به اخبار