دیدار معین امور مالی و اداری وزارت کار و امور اجتماعی با مسوولان بنیاد خیریهٔ «زمره» کشور ترکیه

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۲ - ۸:۴۲
a

مولوی دین محمد حقبین؛ معین امور مالی و اداری وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کار اش با محمد حسن مسوول بنیاد خیریهٔ «زمره» کشور ترکیه دیدار کرد. در این دیدار، مسوول بنیاد خیریهٔ «زمره» کشور ترکیه افزون بر ارایهٔ معلومات در پیوند به فعالیت‌ها و بخش‌های کاری آن نهاد؛ ابراز امیدواری کرد که هرگاه وزارت کار و امور اجتماعی در شهر کابل زمین در اختیار آن نهاد قرار دهد، یک باب دارالایتام اعمار می‌نمایند که با ساخت و ساز آن، برای ۲۵۰ تن از اطفال یتیم و بی‌سرپرست، زمینهٔ بود و باش و آموزش فراهم می‌شود. سپس، معین امور مالی و اداری این وزارت در سخنانی ضمن ستایش از کمک‌های کشور دوست ترکیه گفت: از این که افغان‌ها از دیر زمان بدین‌سو با مشکلات فراوان رو به رو اند، امید است که کشور ترکیه مردم افغانستان را یاری نموده و در بخش‌های گوناگون، با آنان کمک و همکاری لازم داشته باشد. مولوی حقبین ابراز آماده‌گی نموده افزود که یک اندازه زمین مربوط به وزارت کار و امور اجتماعی، به خاطر ساخت و ساز دارالایتام، به آن نهاد واگذار خواهد شد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع کمک نقدی به ارزش ۲.۴ میلیون افغانی در بلخ 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۲۰۰ خانواده‌های اطفال کارگر روی‌جاده و آسییب‌پذیر پول نقد توزیع گردید.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۱:۱۸
Background image

دیدار معین امور کار با نماینده‌گان صنعت‌کاران

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با شماری از نماینده‌گان صنعت‌کاران بخش سکتورخصوصی، مسئولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها دیدار کرد.
در این نشست،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

باز گشت به اخبار