توزیع ابزار کار، برای ۲۳۴ تن از فارغان فن و حرفه در بلخ

naweed_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۹ - ۱۰:۴
E

برای ۲۳۴ تن از حرفه‌آموزان که از شش‌ماه بدین‌سو در ولسوالی‌های کشنده و چهارکنت ولایت بلخ که  در بخش‌های ترمیم موترسایکل، خیاطی، خامک‌دوزی و مهره دوزه آموزش دیده‌اند، به همکاری دفتر هم‌آهنگی کمک‌های انسانی (CHA) ابزار کار توزیع شد.
ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ با سپاس‌گزاری از کمک‌های دفتر یادشده، از دیگر نهادها نیز خواست تا در بخش‌های کاری و تطبیق برنامه‌ها با آن ریاست همکاری نمایند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۲:۳۸
Background image

جذب ۲۰۰ معتاد صحت‌یاب شده به آموزش‌های فنی و حرفوی در بلخ

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار، وزارت کار و امور اجتماعی در سفر خویش به ولایت بلخ برنامه‌ٔ آموزش‌های فنی و حرفوی برای معتادین صحت یاب شده را افتتاح نمود.

در محفل که به همین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۹:۲۴
Background image

حقوق کارگران تنها در پرتو شریعت اسلامی مصئون و محفوظ است

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنرانی خویش در مراسمی که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شده بود، اظهار داشت که در مقایسه با سایر نظام‌های حقوقی جهان، تنها شریعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۳۴
Background image

بازدید و نظارت معاون ولایت کندز از روند تثبیت قابلیت‌های حرفه‌ای


مولوی حبیب‌الرحمن صهیب معاون والی کندز در همراهی با مولوی احمدشاه حقانی، رئیس کار و امور اجتماعی این ولایت از روند ارزیابی کاندیدان پروسۀ تثبیت قابلیت‌ها که توسط هیئت اعزامی وزارت صورت. . .

باز گشت به اخبار