برگذاری برنامۀ آگاهی‌دهی پلان‌گذاری برای کارمندان ریاست عمومی قوای بشری

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۰
برگزاری برنامۀ آگاهی دهی

ریاست پالیسی و پلان وزارت کار و امور اجتماعی، برنامه‌ای آگاهی‌دهی پیرامون روند پلان‌گذاری و ساختار پلان‌های کاری فردی را برای ۵۰ تن از کارمندان ریاست عمومی قوای بشری شامل بست‌های ۳ الی ۶، برگزار نمود.

در آغاز این برنامه؛ مولوی عزت‌الله عارف رییس عمومی قوای بشری و مولوی عبدالواحد فایز رییس تنظیم مراکز آموزش‌های فنی و حرفوی در بارۀ اهمیت و نقش پلان در انجام امور اداری و پیشرفت اداره، مدیریت درست منابع، هم‌آهنگی فعالیت‌ها، بررسی دست‌آوردها، شناسایی مشکلات و چالش‌ها و راه حل‌های آن، اجرای به‌موقع فعالیت‌ها، صداقت در انجام امور کاری و تقویت همکاری میان کارمندان صحبت نمودند.

سپس میرویس نیازی، آمر طرح و تدوین پلانِ ریاست پالیسی و پلان، در مورد اهمیت، ساختار، انواع و اهداف استراتژیک پلان اداره برای کارکنان معلومات ضمن تقدیم یک پریزنتیشن ارائه نمود.

قابل یادآوری است که این برنامه آگاهی‌دهی قبلاٌ نیز  برای سایر معینیت‌های سه‌گانه وزارت برگزار گردیده بود.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۶
Background image

دیدار وزیر کار و امور اجتماعی با سفیر جمهوری اسلامی ایران

 
الحاج ملا عبدالمنان عُمری، وزیر کار و امور اجتماعی، امروز در دفتر کار‌ش با آقای علی‌رضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، دیدار و گفت‌وگو کرد. 
 در این دیدار دو طرف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

توزیع پول نقد به‌ارزش بیش از شش‌ونیم میلیون افغانی در بلخ

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی بلخ، برای ۱۹۸ طفل کارگر روی جاده و آسیب‌پذیر آن ولایت پول نقد پرداخت شد.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۴:۲۴
Background image

دیدار وزیران کار و امور اجتماعی و امور داخله

الحاج ملا عبدالمنان عمری، وزیر کار و امور اجتماعی با الحاج خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، در خصوص موضوعات مرتبط  دیدار و گفت‌وگو نمودند.

در این دیدار، دو طرف در مورد تلاش‌های. . .

باز گشت به اخبار