یک‌جاسازی ۸ طفل رد مرزی با خانواده‌ها و توزیع پوشاک زمستانی، به بیش‌ از ۱۱۰ کودک یتیم و بی‌سرپرست در فاریاب

naweed_admin
Sun, Feb 04 2024 9:34 AM
ف

هشت تن از کودکان رد مرزی کشور ایران که از شهر میمنه بوده و به همکاری نهاد وارچایلد هرات به ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب آورده شده بودند، پس از تماس مسوولان ریاست کار و امور اجتماعی فاریاب با نزدیکان این کودکان و خانه‌پری فورم یک‌جاسازی، به خانواده‌های‌شان سپرده شده و هزینه‌های این کودکان مانند کرایهٔ موتر، سه وقت نان و پوشاک زمستانی از زمان نگهداری تا یک‌جاسازی آنان با خانواده‌ها، از سوی نهاد وارچایلد پرداخت گردیده‌است.
فاریاب از ولایت‌هایی‌است که بیش‌ترینه آمار کودکان رد مرزی را داشته و از آغاز سال ۱۴۰۲هجری خورشیدی تا اکنون صدها تن از اطفال رد مرزی از سوی ریاست کار و امور اجتماعی آن ولایت به خانواده‌های‌شان سپرده شده‌اند.

به اساس یک خبر دیگر فاریاب:
هم‌زمان با سرد شدن هوا؛ برای بیش از ۱۱۰ تن از کودکان یتیم و بی‌سرپرست در پرورشگاه ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب، پوشاک زمستانی توزیع شد.
مولوی ریحان‌الدین متوکل؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب می‌گوید که برای بیش از ۱۱۰ تن از کودکان یتیم و بی‌سپرست در پرورشگاه ولسوالی اندخوی، در هم‌آهنگی با نهادهای امداد رسان در آن ولایت، بسته‌های پوشاک زمستانی؛ مانند کفش، جمپر، پتو، جاکت، دستکش، گردن‌بند، کلاه و جراب توزیع گردید.
رییس کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، از تمامی نهادهای امداد رسان در آن ولایت خواست تا در این فصل سرما، با خانواده‌ها و کودکان نیازمند کمک و همکاری نمایند.

Latest news

Mon, Apr 06 2026 2:36 PM
Background image

Hundreds of Individuals Recovered from Drug Addicts Graduated from Vocational and Technical Training Programs

 

A total of 300 individuals who had recovered from drug addiction graduated from its sixth training term. These people received vocational and technical training in Pul-e-Charkhi. . .

Sun, Apr 05 2026 2:39 PM
Background image

The Directorate of Legislation and Labor Rights has provided 1,060 written and oral legal consultations

Following the resumption of power in Afghanistan by the Islamic Emirate of Afghanistan, the Directorate of Legislation and Labor Rights of the Ministry of Labor and Social Affairs. . .

Sat, Apr 04 2026 1:34 PM
Background image

Last year, nearly 15,000 Social Cases of Children Affected by Harm were Addressed

The Child Protection Directorate of the Ministry of Labor and Social Affairs, through the implementation of extensive support programs in 2025/26 followed up on thousands of child. . .

BACK TO NEWS