آغاز ساخت و ساز یک محراب مسجد در پرورشگاه ولسوالی چوکی ولایت کنر

publish
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۹:۵
1399

بشیر احمد ته‌ینج؛ وزیر کار و امور اجتماعی، مسعود الله اوریاخیل معین امور مالی و اداری و هیئت همراه‌‌شان در حالی که محمد اقبال سعید والی کنر نیز آنان را همراهی می‌کرد به ولسوالی چوکی کنر سفر نموده، کار ساخت دیوار پرورشگاه به ارزش ۱,۴ میلیون افغانی و همچنان ساخت‌ و‌ ساز یک محراب مسجد را به ارزش پانزده هزار دالر امریکایی در پرورشگاه آن ولسوالی آغاز نمودند.

وزیر کار و امور اجتماعی در سخنانی از تمویل پروژه‌ی ساخت و ساز یک محراب مسجد در پرورشگاه ولسوالی چوکی کنر از سوی سلام فوندیشن ابراز سپاس نموده، از دیگر سرمایه‌داران نیز خواست تا در پرورش اطفال بی‌سرپرست و پرورشگاه‌های کشور همکاری نمایند.

آقای ته‌ینج با مسوولان و شاگردان پرورشگاه از نزدیک گفتگو نموده، مشکلات آنان را بررسی کرده و تعهد سپرد که به آن رسیده‌گی می‌نماید.

گفتنی‌است که هم‌اکنون در پرورشگاه ولسوالی چوکی ولایت کنر به تعداد ۷۳ تن از اطفال یتیم و بی‌سرپرست زیر آموزش و پرورش استند که بسته‌های کمکی یونیسف از سوی رهبری وزارت کار و امور اجتماعی و والی کنر برای آنان توزیع شد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع کمک نقدی به ارزش ۲.۴ میلیون افغانی در بلخ 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۲۰۰ خانواده‌های اطفال کارگر روی‌جاده و آسییب‌پذیر پول نقد توزیع گردید.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۱:۱۸
Background image

دیدار معین امور کار با نماینده‌گان صنعت‌کاران

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با شماری از نماینده‌گان صنعت‌کاران بخش سکتورخصوصی، مسئولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها دیدار کرد.
در این نشست،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

باز گشت به اخبار