اطلاعیه وزارت کار و امور اجتماعی:

sofia_karimi
چهارشنبه ۱۳۹۸/۲/۴ - ۱۴:۲۴
molsa

وزارت کار و امور اجتماعی به تاسی از حکم مادهّ (۳۰) قانون کار، رژیم آغاز و ختم کار کارکنان را همه  ساله ترتیب و از طریق وسایل ارتباط جمعی به نشر میرساند و آنعده  اداراتیکه نظر به خصوصیات کار و  شرایط تولید رژیم آغاز و ختم کار فوق الذکر را تطبیق و رعایت نموده نمی توانند مکلف اند تا طبق حکم فقرهّ (۶) مادهّ (۳۱) قانون کار،  محاسبه مجموعی وقت کار شان را بشکل ماهوار، ربعوار و شش ماهه ترتیب و بعد از تائید وزارت کار و امور اجتماعی تطبیق نمایند  که تا کنون اکثر ادارات دولتی و غیر دولتی طبق حکم مادهّ فوق الذکر قانون کار،  رژیم تنظیم شده کاری شان را غرض تائید به این وزارت ارسال ننموده اند.

بدین وسیله موضوع به اطلاع همچو ادارات رسانیده می شود تا وقت کار کارکنان مربوط را با در نظرداشت حکم مادهّ سی و یکم قانون کار ترتیب و غرض تائید به این وزارت ارسال دارند در غیر آن مسؤلیت بعدی بدوش ایشان خواهد بود.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۰:۳۰
Background image

دیدار رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات با رئیس تنظیم امور زندان‌های آن ولایت به‌منظور ایجاد صنوف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین

به‌منظور بررسی چگونگی ایجاد صنوف  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای محبوسین زندان و اطفال مرکز اصلاح و تربیت؛ الحاج حافظ میرزا محمد ابومنصور رئیس کار و امور اجتماعی ولایت هرات، با الحاج ملا. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی چهارروزه گزارش‌نویسی به ابتکار انستیتوت کار

به ابتکار انستیتوت کارِ وزارت کار و امور اجتماعی، ورکشاپ آموزشی چهارروزه گزارش‌نویسی با هدف ارتقای ظرفیت‌های حرفه‌ای برای ۳۰ کارمند این وزارت، با هدف تقویت توانمندی‌های تخصصی کارکنان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۸
Background image

فراهم سازی زمینهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای ۹۰ زندانی در زندان پلچرخی

 

به‌منظور گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، وزارت کار و امور اجتماعی این بار با همکاری ادارهٔ تنظیم امور زندان‌ها، برای نخستین‌بار زمینهٔ آموزش‌های نظری و عملی شش‌ماهه در حرفه‌های برق. . .

باز گشت به اخبار