برای محافظت از اطفال؛ یک پالیسی جامع و ملی ساخته خواهد شد.

publish
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۰ - ۱۵:۴۹
3

محترم غلام حیدر جیلانی؛ معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی با ابراز این مطلب گفت: یک پالیسی جامع و ملی به همکاری تخنیکی یونیسف، طی یک قرارداد با انستیتوت آی بی سی آر (IBCR) با مشوره‌ی تمامی دست‌اندرکارانی که در راستای محافظت از اطفال کار و فعالیت می‌نمایند ترتیب خواهد شد.

آقای جیلانی در نشست رهبری کمیتهی طرح و ترتیب پالیسی ملی محافظت از اطفال گفت که هدف از ایجاد کمیته‌ی رهبری، ایناست که این کمیته اسناد طرح و تهیه شده را مرور نماید، دیدگاه‌ها با انستیتیوت یادشده، وزارت کار و امور اجتماعی و اداره‌ی یونیسف شریک ساخته شود و اسناد نهایی به تصویب برسد.

وی همچنان علاوه کرد که هدف از برگزاری نشست امروزی، شریک سازی معلومات مختصر پیرامون پروژه، نهایی نمودن فهرست اعضای کمیته‌ی رهبری و تخنیکی و بحث روی لایحه‌ی وظایف این کمیته میباشد.

معین امور اجتماعی افزود: این کمیته متشکل از نمایندگان با صلاحیت وزارتهای محترم عدلیه، امور داخله، معارف، صحت عامه، ارشاد، حج و اوقاف، کمیسیون مستقل حقوق بشر، نمایندگان باصلاحیت ادارات ملل متحد و نمایندگان باصلاحیت مؤسسات ملی و بین المللی میباشد و نظر به فیصله‌ی رهبری کمیته، ادارات ذیدخل دیگر نیز در این کمیته شامل خواهند شد.

در نشست افتتاحیه‌ی کمیته‌ی رهبری، شمار زیادی از نمایندگان ادارات یادشده اشتراک ورزیده بودند و با ابراز دیدگاه‌‌های شان، این اقدام وزارت کار و امور اجتماعی را یک گام نیک دانسته و در مورد غنامندی بیشتر این پالیسی وعده‌ی همکاری سپردند.

گفتنیاست که در اوایل ماه روان، یک قرارداد به ارزش (۳۵۴۵۲۱) دالر امریکایی از سوی وزارت کار و امور اجتماعی با یک انستیتیوت کانادایی آی بی سی آر (IBCR) به امضا رسید که نظر به این قرارداد، یک پالیسی ملی برای محافظت از اطفال ساخته خواهد شد، سیستم ابزار مدیریت موجوده‌ی قضایای محافظت از اطفال، مرور و تقویت خواهد شد و همچنان نظر به این قرارداد، انستیتوت یادشده در بخش ظرفیتسازی کارمندان ریاست شبکه‌ی محافظت اطفال، تقویت سیستم مدیریتی، تأسیس رهنمود برای تحقیق محافظت از اطفال و تقویت سیستم بانک معلوماتی برای محافظت از اطفال نیز کار خواهد شد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۶
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل


وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ تن از معتادین صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۳۹
Background image

ارائه‌ی ۱۰۶۰ مورد مشوره‌های حقوقی کتبی و شفاهی به کارمندان امارتی و غیرامارتی


ریاست تقنین و حقوق کار وزارت کار و امور اجتماعی، پس از حاکمیت دوبارهٔ امارت اسلامی افغانستان تا اکنون، در بخش کار به کارکنان، کارگران و کارفرمایان در زمینه‌های تأمین حقوق، تعیین صلاحیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۳۴
Background image

رسیده‌گی به ۱۵۰۰۰ قضیۀ اطفال آسیب‌پذیر در کشور

ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی در سال ۱۴۰۴ با اجرای برنامه‌های گسترده حمایتی، رسیده‌گی به هزاران قضیهٔ محافظتی و راه‌اندازی ابتکارات جدید؛ به دست‌آوردهای چشم‌گیری در راستای. . .

باز گشت به اخبار