برگزاری نشست رهبری وزارت کار و امور اجتماعی

publish
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۶ - ۹:۲
۱

 

نشست هیئت رهبری وزارت کار و امور اجتماعی‌ طبق اجندای ترتیب شده به رهبری بشیر احمد ته‌ینج وزیر کار و امور اجتماعی با حضور معینان، مشاوران مقام، رئیسان و دیگر مسوولان برگزار گردید.
مقام وزارت با تبریکی عید گذشته‌ی سعید فطر به همه همکاران و ابراز تاسف به خاطر درگذشت شاد روان نثار احمد ابراهیمی مشاور تدارکات معینیت امور مالی و اداری، از درگاه خداوند بزرگ برای آقای ابراهیمی بهشت برین و  به بازمانده‌گان‌اش شکیبایی آرزو نموده، سپس‌ از اجراآت معینان و همکاران وزارت به ویژه معین امور کار که مسوولیت سرپرستی وزارت را در روزهای سفر مقام وزارت به دوش داشت، ابراز سپاس و ستایش نموده گفت که یک تیم خوب و متعهد در وزارت شکل گرفته و جای خرسندی است که تمامی کارها به گونه‌ی بهتر آن به پیش برده شده‌اند. 
در این نشست، گزارش اجراآت کاری معینیت‌های وزارت کار و امور اجتماعی به مقام وزارت ارایه گردیده، در پیوند به مشکلات و چالش‌های بخش‌های گوناگون به گونه‌ی همه جانبه بحث و تبادل دیدگاه صورت گرفته و جهت رسیده‌گی فوری به مشکلات، به مسوولان مربوطه هدایات و رهنمودهای لازم اصلاحی داده شد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۵:۴۷
Background image

آغاز سال تعلیمی در پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی

مراسم که در صحن پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی در کابل با حضور مولوی عبدالرقیب احمدی، رئیس پرورشگاه‌ها و جمعی از دانش‌آموزان این مرکز برگزار شد وسال تعلیمی جدید را آغاز نمودند.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

باز گشت به اخبار