برگزاری نشست سکتور مصٔونیت اجتماعی در بادغیس

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۳ - ۹:۵۴
Q

نشست سکتور مصٔونیت اجتماعی در ولایت بادغیس، به ریاست ملا تور جان خادمی؛ رییس کار و امور اجتماعی و اشتراک اعضای آن برگزار شد.
ملا تورجان خادمی؛ سرپرست ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بادغیس، در سخنانی افزون بر سپاس‌گزاری از اشتراک کننده‌گان این نشست، از نماینده‌گان نهادها خواست که در نشست‌های ماهوار سکتور مصٔونیت اجتماعی به گونهٔ همیشگی اشتراک ورزیده و گزارش‌‌ کارکردهای‌شان را ارایه نمایند.
سپس، تمامی اعضای اشتراک کننده؛ گزارش‌های کاری و اجراآت یک‌ماههٔ شان در بخش مصٔونیت اجتماعی را همرسانی کرده و در پیوند به موضوعات مرتبط به این سکتور، بحث و تبادل دیدگاه نمودند.
گفتنی‌است که مصئونیت اجتماعی، یکی از بخش‌های مهم کاری وزارت کار و امور اجتماعی بوده و نشست‌های سکتور مصئونیت اجتماعی، به گونهٔ ماهوار در ریاست‌های ولایتی این وزارت برگزار می‌گردد.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع کمک نقدی به ارزش ۲.۴ میلیون افغانی در بلخ 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۲۰۰ خانواده‌های اطفال کارگر روی‌جاده و آسییب‌پذیر پول نقد توزیع گردید.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۱:۱۸
Background image

دیدار معین امور کار با نماینده‌گان صنعت‌کاران

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، در دفتر کارش با شماری از نماینده‌گان صنعت‌کاران بخش سکتورخصوصی، مسئولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها دیدار کرد.
در این نشست،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

دیدار معین امور کار با معین ارشد وزارت امور داخله

الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با سترپاسوال مولوی صدر ابراهیم معین ارشد معینیت امور امنیتی وزارت امور داخله، دیدار کرد.
در آغاز این نشست، معین امور. . .

باز گشت به اخبار