بزرگداشت از روز کودک و روز حاکمیت ملی ترکیه؛ در پرورشگاه علاوالدین

sofia_karimi
پنجشنبه ۱۳۹۸/۲/۵ - ۱۵:۲۲
بزرگداشت از روز کودک و روز حاکمیت ملی ترکیه؛ در پرورشگاه علاوالدین

از روز کودک و روز حاکمیت ملی کشور ترکیه در پرورشگاه علاوالدین به اشتراک محترم سید انور سادات، وزیر کار و امور اجتماعی، محترم غلام حیدر جیلانی معین امور اجتماعی، سفیر محترم کشور ترکیه، اتشهٔ بخش آموزش و پرورش آن‌کشور، فیضان احمد کاکر رییس عمومی پرورشگاه‌ها، مسوولان بخش‌ها، آموزگاران و دانش‌آموزان پرورشگاه‌ها؛ به همکاری بنیاد شهید کهزاد، انستیتیوت یونس امره و مرکز فرهنگی ترکیه بزرگ‌داشت شد.

محفل با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و اجرای سرود ملی افغانستان توسط شاگردان پرورشگاه آغاز گردیده؛ سپس، محترم سید انور سادات وزیر کار و امور اجتماعی سخنرانی نموده، روز کودک و روز حاکمیت ملی کشور ترکیه را خجسته‌باد و شادباش گفته، از همکاری همیشگی آن کشور با مردم افغانستان و به ویژه اطفال پرورشگاه‌ها ابراز سپاس و قدردانی نمود.

سفیر ترکیه و اتشهٔ تجارتی آن‌کشور نیز طی صحبتی از هیئت رهبری وزارت کار و امور اجتماعی سپاس‌گزاری نموده، از ادامهٔ همکاری‌های آن کشور با مردم افغانستان در بخش‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خبر داد.

محفل با اجرای تیاتر، برنامه‌های کمیدی، خوانش شعر، اجرای موسیقی، بازی سرکس، نمایش‌های ورزشی و اهدای تحایف به اطفال پرورشگاه پایان یافت. 

گفتنی است که وزیر محترم کار و امور اجتماعی در پایان برنامه از لیلیه، بخش های مختلف پرورشگاه علأالدین و نیز با اطفال دارای معلولیت ذهنی دیدار به عمل آورده ضمن ابراز خورسندی به مسوولین مربوطه در راستای بهبود هرچه بهتر وضعیت معیشتی و تعلیمی اطفال پرورشگاه یادشده هدایات لازم دادند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۴
Background image

دیدار معین امور کار با نماینده‌گان صنعت‌کاران


به‌منظور ایجاد سهولت در امور رسمی، براساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی، ، دومین نشست خود را با نماینده‌گان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۰
Background image

توزیع کمک نقدی به‌ارزش نزدیک به‌یک میلیون افغانی در بغلان


به‌اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بغلان، برای ۶۰۰ طفل شاقه‌کار روی‌جاده پول نقد توزیع گردید.
قاری نصرت الله پارسا رئیس کار و امور اجتماعی ولایت بغلان در حین توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع کمک نقدی به ارزش ۲.۴ میلیون افغانی در بلخ 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ، برای ۲۰۰ خانواده‌های اطفال کارگر روی‌جاده و آسییب‌پذیر پول نقد توزیع گردید.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی. . .

باز گشت به اخبار