تدوين سه پاليسی در عرصهی محافظت اطفال
در تفاهم و همآهنگی با وزارت کار و امور اجتماعی، ادارات زيربط و همکاری تخنيکی ادارهی يونيسف؛ سه پاليسی (پاليسی محافظت اطفال، پاليسی تامين حقوق اطفال و پالیسی محافظت اطفال در حالات جنگ و اضطرار) مرتبط با اطفال، طی برنامهی ارزيابی کارهای سالانهی محافظت اطفال، در حضور داشت غلام حيدر جيلانی معين امور اجتماعی، نمايندهی معاونيت دوم رياست جمهوری و سایر نهادها و ادارات دولتی تشريح شده؛ پیرامون دست آوردها و برنامههای آینده، بحث فراگیر صورت گرفت.
غلام حيدر جيلانی معين امور اجتماعی، از کمکها و همکاریهای هميشگی ادارهی يونيسف در زمینهی پشتیبانی از اطفال سپاسگزاری نموده، گفت: پشتیبانی و رسيدهگی به اطفال آسيبپذير، از مسووليتهای بارز وزارت کار و امور اجتماعی بوده و اين وزارت هميشه تلاش نمودهاست تا اطفال آسيبپذير را حمايت نمايد؛ اما نظر به مشکلات امنيتی و جنگ، شمار اطفال يتيم در کشور روز به روز بيشتر شده و نياز است تا در کنار حکومت افغانستان نهادهای کمک کننده نيز در این راستا توجهی جدی نمايند.
وی افزود: وزارت کار و امور اجتماعی در کميسيون عالی محافظت اطفال به رهبری معاون دوم رياست جمهموری هميشه تلاش نمودهاست تا در بخش اطفال آسيبپذير، موضوعات را دنبال و به آن رسيدهگی نمايند که در کابل، باميان و مزار شريف مراکز حمايت از اطفال آسيبپذير ايجاد شدهاست و همچنان به خاطر توجهی بيشتر به اطفال آسيبپذير، نظر به دادخواهی وزارت کار و امور اجتماعی در بودجه سال مالی ۱۴۰۰، بودجه رسيدهگی به اطفال آسيبپذير از ۲۰ ميليون افغانی به ۵۰ ميليون افغاني افزايش یافتهاست.
معين امور اجتماعی از مسوولان ادارهی يونيسف و سایر نهادها و ادارات خواست تا در زمینهی حمايت از اطفال آسيبپذير؛ کمک، همکاری و همآهنگی بیشتر و بهتر نموده و اين وزارت را در رسيدن به اهداف در راستای حمايت از اطفال کمک نمايند.
مسوولان ادارهی يونيسف و نمايندهی معاونيت دوم رياست جمهوری نيز صحبت نموده، تاکيد نمودند تا شمار کارمندان اجتماعی بيشتر شده و لازم است تا هر ادارهی دولتی، کارمندان اجتماعی استخدام نمايد.
گفتنیاست که در برنامهی ارزيابی سالانهی محافظت اطفال؛ پیرامون دستآوردها، چالشها و فرصتها به گونهی همهجانبه بحث گردیده و جهت پشتیبانی بهتر از اطفال آسيبپذير، پیشنهادها و تعهدات لازم صورت گرفت.