توزیع پوشاک به ۱۰۵ تن از کودکان در پرورشگاه جوزجان

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۸:۴۱
E

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت جوزجان و ریاست مهاجرین و عودت کننده‌گان آن ولایت با نهادهای امداد رسان؛ برای یک‌صد و پنج تن از کودکان در پرورشگاه جوزجان به همکاری بنیاد انسانی «یاردم و قفی» کشور ترکیه پوشاک توزیع شد.
گفته می‌شود؛ برای ۸۰ تن از آنان که پسران بودند، یک جوره لباس همراه با واسکت و چبلی و برای ۲۵ تن دیگر شان که دختران بودند، یک جوره لباس، دستکول و چبلی توزیع گردیده‌است.
قاری نورالله مسافر؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت جوزجان با سپاس‌گزاری از این بنیاد، همکاری دیگر نهادهای امداد رسان را با کودکان نیازمند در آن ولایت خواستار گردید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۵:۴۷
Background image

آغاز سال تعلیمی در پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی

مراسم که در صحن پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی در کابل با حضور مولوی عبدالرقیب احمدی، رئیس پرورشگاه‌ها و جمعی از دانش‌آموزان این مرکز برگزار شد وسال تعلیمی جدید را آغاز نمودند.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

باز گشت به اخبار