توزیع پوشاک زمستانی، برای ۶۳۶ خانوادهٔ نیازمند در ولایت سرپل

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۴
سرپل

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، برای ۶۳۶ خانوادهٔ نیازمند، یتیم و بازمانده‌گان شهدا در آن ولایت؛ بسته‌های پوشاک زمستانی که در برگیرندهٔ ۵ ثوب جاکت، ۴ جوره موزه، ۴ ثوب جمپر، ۴ دانه کلاه، شال گردن، ۹ جوره جراب و یک ثوب خرسک می‌باشد، به همکاری نهاد WCC توزیع شد. ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل؛ با سپاس‌گزاری این نهاد، از دیگر بخش‌های همکار نیز خواست تا با خانواده‌ها و کودکان نیازمند در آن ولایت کمک نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۹:۲۲
Background image

توزیع سند فراغت و ابزار کار برای ۲۰ تن فارغان فن و حرفه در بلخ

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بلخ و به کمک مؤسسۀ همکار؛ ۲۰ تن از کارآموزان فنی و حرفه‌ای که در حرفۀ ترمیم مبایل دورۀ آموزشی شش‌ماهه را سپری نمودند، سند فراغت. . .
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۳:۴۲
Background image

توزیع ابزار کار و پول نقد برای ۲۰۰ تن کارآموزان در بلخ

 

به اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت‌ بلخ ؛ به ۱۰۰ تن کارآموزان حرفه‌های خیاطی ، قالین‌بافی و آشپزی ابزار کار توزیع گردید و به ۱۰۰ تن دیگر کار آموزان حرفه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۱:۵۲
Background image

توزیع پول نقد؛ برای هزار کودک آسیب‌پذیر و نیازمند در بلخ

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست‌ کار و امور اجتماعی ولایت‌ بلخ؛ برای ۱۰۰۰ تن از کودکان آسیب‌پذیر ونیازمند مرکز حمایوی در بلخ «به هر کودک مبلغ ۱۲۷۰ افغانی و جمعاً ۱۲۷۰۰۰۰فغانی» پول نقد. . .

باز گشت به اخبار