دفتر اکتید برای ۴۵۰ تن از «کودکان کار» در ولایت سرپل؛ زمینۀ مراقبت، آموزش و پرورش را فراهم خواهد کرد

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۲۲:۱۳
T

مسوول دفتر اکتید در ولایت سرپل در دیدار با رییس کار و امور اجتماعی آن ولایت، در پیوند به مشکلات کودکان کارگر روی جاده، گردآوری، آموزش و پرورش آنان صحبت نموده، وعده سپرد که در آینده ۴۵۰ تن از این کودکان را از سطح شهر گردآوری نموده و برای شان در دو مرکز، زمینۀ‌ بود و باش، آموزش و پرورش را فراهم می‌نمایند.
در پایان؛ رییس کار و امور اجتماعی ولایت سرپل از همکاری‌های دفتر اکتید سپاس‌گزاری نموده، کمک‌های بیش‌تر آن نهاد را با کودکان آسیب‌پذیر و نیازمند خواستار گردید.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۱:۵۴
Background image

فراغت ۷۱۵ تن در بخش فن وحرفه در هرات 

به‌اساس تلاش و هماهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، ۷۱۵ تن از کارآموزان فن و حرفه، پس از سپری‌کردن دورهٔ آموزشی شش‌ماهه در رشته‌های خیاطی، ترمیم لوازم برقی، ترمیم مبایل، ترمیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۱۳
Background image

افتتاح مرکز اجتماعی اطفال در فاریاب

 

به اثر تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، یک‌باب مرکز اجتماعی برای اطفال شاقه‌کار، بی‌سرپرست و کارگر افتتاح گردید.

 مولوی ریحان الدین متوکل رئیس کار و امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵ بسته‌ٔ ابزار کاری برای اطفال در سرپل 

به‌اثر سعی و تلاش ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، ۱۵ بستهٔ ابزار کاری شامل وسایل خیاطی، عکاسی، موترسازی و موترسایکل‌سازی، برای ۱۵ تن از اطفال ردمرزی، بازگشت‌کننده، و اطفال مصروف به. . .

باز گشت به اخبار