فراغت ۹۰ تن از مرکز آموزشهای فنی و حرفهای در تخار

نود تن از کارآموزان، پس از فراگیری دورهٔ آموزشی ششماهه در بخشهای ترمیم مبایل، ترمیم موترسایکل و کمپیوتر، فارغ گردیده و راهی بازار کار شدند.
نود تن از کارآموزان، پس از فراگیری دورهٔ آموزشی ششماهه در بخشهای ترمیم مبایل، ترمیم موترسایکل و کمپیوتر، فارغ گردیده و راهی بازار کار شدند.
وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغلهای تخصصی جدید؛ ۳۰۰۰ بستهای کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .
به اثر تلاش و همآهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، یکباب مرکز اجتماعی برای اطفال شاقهکار، بیسرپرست و کارگر افتتاح گردید.
مولوی ریحان الدین متوکل رئیس کار و امور. . .
بهاثر سعی و تلاش ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، ۱۵ بستهٔ ابزار کاری شامل وسایل خیاطی، عکاسی، موترسازی و موترسایکلسازی، برای ۱۵ تن از اطفال ردمرزی، بازگشتکننده، و اطفال مصروف به. . .
بر اساس تلاش و همآهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، برای ۶۰۰ خانوادهٔ نیازمند، بستههای خوراکی شامل روغن و برنج، بهعنوان کمک ربع دوم سال روان، توزیع گردید.
الحاج حافظ میرزا. . .