فراهمسازی زمینـۀ آموزشهای فنی، حرفهای و مدیریتی برای مجاهدین معلول
فراهمسازی زمینـۀ آموزشهای فنی، حرفهای و مدیریتی برای مجاهدین معلول
media_admin چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۱۱:۵۱
براساس حکم امیرالمؤمنین مولوی هبةالله حفظهالله، هیئت به رهبری وزارت کار و امور اجتماعی و با عضویت و همکاری وزارت دفاع ملی، وزارت شهداء و معلولین و اداره آموزشهای تخنیکی و مسلکی توظیف ګردیده تا برای مجاهدین معلول پس از تثبیت و تشخیص آنان در جامعه؛ زمینۀ آموزشهای فنی، حرفهای و مدیریتی را فراهم نمایند.
در جلسۀ که به همین منظور و با حضور نمایندگان برخی از نهادهای متذکره در وزارت کار و امور اجتماعی برگزار شد، الحاج ملا عبدالمنان عمری سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی گفت: بر اساس حکم رهبر امارت اسلامی، وظیفه ما و شماست تا مجاهدین معلول را در ادارات امنیتی، وزارت شهداء و معلولین و همچنین در شهرها، روستاها و مناطق دوردست کشور شناسایی و تثبیت کنیم و با همکاری وزارت دفاع ملی، در سطح هر ولايت مراکز آموزشهای فنی، حرفهای و مدیریتی را فراهم و همچنان سهولتهای لیلیه نیز برای برخی آنان ترتیب داده تا در آینده به عنوان مدیران و مسئولین در نهادها و نیز به عنوان کارگران ماهر و مسلکی وارد بازار کار گردند.
ملا عبدالمنان عمری افزود: انتخاب مرکز آموزشی و رشتۀ حرفه بر اساس علاقهمندی هر مجاهد معلول صورت خواهد گرفت.
در پایان جلسه تصمیم گرفته شد که مسئولیتها و وظایف هر ادارۀ یاد شده از طریق مکتوب رسمی به نهادهای مذکور ارسال میگردد تا هر چه زودتر فعالیت عملی در این زمینه آغاز گردد.
وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغلهای تخصصی جدید؛ ۳۰۰۰ بستهای کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .
بهاثر سعی و تلاش ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، ۱۵ بستهٔ ابزار کاری شامل وسایل خیاطی، عکاسی، موترسازی و موترسایکلسازی، برای ۱۵ تن از اطفال ردمرزی، بازگشتکننده، و اطفال مصروف به. . .
بر اساس تلاش و همآهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، برای ۶۰۰ خانوادهٔ نیازمند، بستههای خوراکی شامل روغن و برنج، بهعنوان کمک ربع دوم سال روان، توزیع گردید.