فراهم‌سازی زمینـۀ آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مدیریتی برای مجاهدین معلول

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۱۱:۵۱
معلول مجاهدین

براساس حکم امیرالمؤمنین مولوی هبة‌الله حفظه‌الله، هیئت به رهبری وزارت کار و امور اجتماعی و با عضویت و همکاری وزارت دفاع ملی، وزارت شهداء و معلولین و اداره آموزش‌های تخنیکی و مسلکی توظیف ګردیده تا برای مجاهدین معلول پس از تثبیت و تشخیص آنان در جامعه؛ زمینۀ آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مدیریتی را فراهم نمایند.

 

در جلسۀ که به همین منظور و با حضور نمایندگان برخی از نهادهای متذکره در وزارت کار و امور اجتماعی برگزار شد، الحاج ملا عبدالمنان عمری سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی گفت: بر اساس حکم رهبر امارت اسلامی، وظیفه ما و شماست تا مجاهدین معلول را در ادارات امنیتی، وزارت شهداء و معلولین و همچنین در شهرها، روستاها و مناطق دوردست کشور شناسایی و تثبیت کنیم و با همکاری وزارت دفاع ملی، در سطح هر ولايت مراکز آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مدیریتی را فراهم و همچنان سهولت‌های لیلیه نیز برای برخی آنان ترتیب داده تا در آینده به عنوان مدیران و مسئولین در نهادها و نیز به عنوان کارگران ماهر و مسلکی وارد بازار کار گردند. 
ملا عبدالمنان عمری افزود: انتخاب مرکز آموزشی و رشتۀ حرفه‌ بر اساس علاقه‌مندی هر مجاهد معلول صورت خواهد گرفت.
در پایان جلسه تصمیم گرفته شد که مسئولیت‌ها و وظایف هر ادارۀ یاد شده از طریق مکتوب رسمی به نهادهای مذکور ارسال می‌گردد تا هر چه زودتر فعالیت عملی در این زمینه آغاز گردد.
 

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۲:۳۵
Background image

فراغت ۲۸۰ کارآموز از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هرات

 

به‌اساس تلاش و هم‌‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات؛ ۲۸۰کارآموز ازمرکز آموزشی انصاری پس از سپری‌کردن دورهٔ آموزشی شش‌ ماهه در حرفه‌های خیاطی، ترمیم لوازم برقی خانه، ترمیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۹
Background image

فراغت صدها معتاد صحت‌یاب‌شده از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کابل

وزارت کار و امور اجتماعی با برگزاری ششمین دورهٔ آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای پلچرخی، ۳۰۰ معتاد صحت‌یاب‌شده را پس از چهار ماه آموزش‌های نظری و عملی در حرفه‌های خیاطی، برق تعمیرات، بوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

آغاز برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی در زمینهٔ پلان‌گذاری و سیستم‌های الکترونیکی برای کارمندان ولایات

 

وزارت کار و امور اجتماعی، به‌منظور تطبیق بهتر پلان سالانه، تأمین هماهنگی بیشتر در امور و دستیابی به نتایج متوقعه، برنامهٔ سه‌روزهٔ آگاهی‌دهی را برای کارمندان ریاست‌های کار و امور. . .

باز گشت به اخبار