توزیع سند فراغت و ابزار کار، برای ۲۱۳ تن از شاگردان فنی و حرفه‌ای در کندز

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۱:۴۵
کندز ولایت

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت کندز، یک‌صد و هشتاد تن از جوانان در آن ولایت، پس از فراگیری آموزش‌ شش‌ماهه در بخش‌های ترمیم مبایل، ترمیم ابزار برقی خانگی، ترمیم ریکشاهای TVS ، نل‌دوانی، خیاطی و نجاری؛ سند فراغت به دست‌ آوردند. هم‌چنان برای ۳۳ تن از جوانان که برنامۀ آموزشی شش‌ماهۀ فن و حرفه به همکاری بنیاد آقا خان فراهم گردیده بود، سند فراغت و ابزار کار توزیع شد. ریاست کار و امور اجتماعی کندز با سپاس‌گزاری از بنیاد یاشده، از دیگر نهادها نیز خواست تا در بخش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با آن ریاست همکاری نمایند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۶
Background image

دیدار وزیر کار و امور اجتماعی با سفیر جمهوری اسلامی ایران

 
الحاج ملا عبدالمنان عُمری، وزیر کار و امور اجتماعی، امروز در دفتر کار‌ش با آقای علی‌رضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، دیدار و گفت‌وگو کرد. 
 در این دیدار دو طرف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

توزیع پول نقد به‌ارزش بیش از شش‌ونیم میلیون افغانی در بلخ

 

به اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی بلخ، برای ۱۹۸ طفل کارگر روی جاده و آسیب‌پذیر آن ولایت پول نقد پرداخت شد.
الحاج مولوی عبدالرحیم قانت ریس کار و امور اجتماعی ولایت بلخ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۴:۲۴
Background image

دیدار وزیران کار و امور اجتماعی و امور داخله

الحاج ملا عبدالمنان عمری، وزیر کار و امور اجتماعی با الحاج خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، در خصوص موضوعات مرتبط  دیدار و گفت‌وگو نمودند.

در این دیدار، دو طرف در مورد تلاش‌های. . .

باز گشت به اخبار