برگزاری نشست مشترک هم‌آهنگی میان وزارت‌های سکتوری

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۴:۵۴
وزارت کار و امور اجتماعی

نشست هم‌آهنگی به رهبری الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، به منظور فراهم‌سازی فرصت‌های شغلی برای هم‌وطنان، با حضور معینان وزارت‌های صنعت و تجارت، زراعت، آبیاری و مالداری، آب و انرژی، امور مهاجرین و عودت‌کننده‌گان، هم‌چنان نماینده‌گان وزارت اقتصاد، شرکت برشنا، اتاق‌های صنعت و تجارت، اتحادیه صنعت‌کاران، شاروالی، ادارۀ ملی احصائیه و مسئولان پارک‌های صنعتی برگزار گردید.

الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، در سخنانش، بر اهمیت گسترش روابط بین‌الوزارتی و همکاری‌های مشترک تأکید کرده، در خصوص چگونگی توزیع زمین برای صنعت‌کاران و عودت‌کننده‌گان در نقاط مختلف کشور، ایجاد سهولت‌های بیشتر در روند اخذ جواز کار برای اتباع داخلی و خارجی، تسهیل امور صنعت‌کاران، جلوگیری از واردات کالاهای بی‌کیفیت و کم‌کیفیت، رفع مشکلات موجود در پارک‌های صنعتی و اولویت‌دادن به کارگران داخلی در روند استخدام به‌منظور ایجاد اشتغال، بحث و گفتگو نمود.

هم‌چنین الحاج ملا عبدالمنان عمری در ادامهٔ سخنانش افزود: وزارت کار و امور اجتماعی با درنظر داشت مسئولیت‌ها و وظایف خویش، تلاش می‌ورزد تا به رهبری کمیتهٔ ایجاد فرصت‌های شغلی برای عودت‌کنندگان، زمینه‌های کاری را برای این قشر فراهم سازد. افراد متخصص و واجد شرایط در بانک اطلاعاتی وزارت ثبت می‌گردند و آن دسته از هم‌وطنانی که از آموزش بازمانده‌اند، به منظور کسب مهارت و تحصیل، به مراکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مدارس و مکاتب معرفی می‌شوند. از این طریق، تمامی ادارات امارتی و سکتور خصوصی می‌توانند با نیازها و ظرفیت‌های خود، زمینهٔ اشتغال را فراهم سازند.

سپس، الحاج مولوی محمد زاهد احمدزی، معین امور کار نیز در سخنانش گفت: بیکاری یکی از چالش‌های جدی در کشور است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت؛ اما امارت اسلامی افغانستان، به‌ویژه وزارت کار و امور اجتماعی، متعهد است که با اجرای برنامه‌های مختلف، برای کاهش سطح بیکاری در کشور گام‌های مؤثر و عملی بردارد.

در اخیر مسئولان ادارت امارتی همکار و سکتور خصوصی نیز تعهد سپردند که براساس یک مکانیزم مشخص، زمینهٔ کار را برای عودت‌کننده‌گان فراهم خواهند ساخت.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳
Background image

دیدار معین امور اجتماعی با وزیر صحت عامه

الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی و هیئت همراه‌اش با الحاج مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار دو طرف به‌گونۀ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع ابزار کار برای ۳۸ کارآموز در بامیان

به‌اساس تلاش‌ها و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت بامیان،  ۳۸ کارآموز که از دورهٔ شش‌ماههٔ حرفهٔ ترمیم موتورسایکل فارغ شده‌اند، ۱۴ قلم ابزار کار به ارزش مجموعی ۱۸۴۴۹۰ افغانی؛ تو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۰:۱۰
Background image

دیدار والی پروان از پرورشگاه‌های آن ولایت


عزیزالرحمن منصور والی پروان با حضور در پرورشگاه‌های آن ولایت، بر حمایت همه‌جانبه از اطفال یتیم تأکید کرد.
 والی پروان ضمن اینکه جویای احوال  اطفال یتیم و بی‌سرپرست شد، از مسوولین ریاست. . .

باز گشت به اخبار