دیدار سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی با نماینده‌گان دفتر UNIDO

publish
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۳:۴۲
2

 

کابل: ۱۴۰۰/۵/۵ هـ ش 
عبدالغفور ملک‌زی؛ معین امور کار و سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی در دفتر کار اش با مسوولان دفتر UNIDO دیدار کرد. 
در این دیدار، هر دو طرف روی موضوعاتی؛ چون راه‌اندازی آموزش‌های شش هفته‌ای در پیوند به ایجاد فرصت‌های کارآفرینی برای فارغان بخش‌های فنی و حرفه‌ای این وزارت و هم‌چنان در زمینهٔ همکاری در نصاب آموزشی (کریکولم) آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بحث و تبادل دیدگاه نمودند. 
آقای ملک‌زی؛ در سخنانی از اعلام همکاری مسوولان دفتر UNIDO در بخش‌های یادشده ابراز سپاس و ستایش نموده، تعهد سپرد که وزارت کار و امور اجتماعی در یک هم‌آهنگی بهتر با آن نهاد کار و همکاری خواهد کرد. 
در این دیدار تعهد بر آن شد که از هر دو طرف یک تیم تخنیکی ایجاد و روی موضوعات یادشده بحث‌ بیش‌تر نمایند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۴۵
Background image

دیدار وزیر کار و امور اجتماعی با سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل


الحاج ملا عبدالمنان عمری، وزیر کار و امور اجتماعی با آقای علی‌رضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران برای افغانستان دیدار کرد و دو طرف درباره توسعهٔ همکاری‌های دوجانبه کاری، اعزام قانونی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع البسه‌ی زمستانی و پول نقد برای ۵۵۰ تن اطفال آسیب‌پذیر در سمنگان و بلخ


به اساس ابتکار ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان برای ۱۵۰ تن از اطفال یتیم و بی‌سرپرست البسه‌ی زمستانی از قبیل بوت، جمپر، پیراهن‌تنبان، کلا، زیرپیراهنی، جراب، دست‌کش وسایر لوازم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۴:۵۴
Background image

برگزاری نشست مشترک هم‌آهنگی میان وزارت‌های سکتوری

نشست هم‌آهنگی به رهبری الحاج ملا عبدالمنان عمری وزیر کار و امور اجتماعی، به منظور فراهم‌سازی فرصت‌های شغلی برای هم‌وطنان، با حضور معینان وزارت‌های صنعت و تجارت، زراعت، آبیاری و مالداری،. . .

باز گشت به اخبار