یک‌جاسازی سه تن از نوجوانان مفقود شده‌ با خانواده‌شان پس از غیابت چهار ساله 

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۰:۳۵
ورک شوي ماشومان

سه تن از نو جوانانی که از نزدیک به چهار سال بدینسو از خانواده‌شان جدا و در مراکز حمایوی وزارت کار و امور اجتماعی از ایشان مراقبت و محافظت می‌شد، بعد از تثبیت و شناسایی خانواده‌شان امروز در حضورداشت معین امور اجتماعی این وزارت به پدر شان سپرده شدند. 

 

در محفل که به همین مناسبت تدویر یافته بود مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی طی صحبتی گفت: خوشبختانه به اثر سعی و تلاش کارمندان این وزارت پس از نزدیک به چهار سال، خانواده‌ سه تن از نوجوانان که شامل دو برادر و یک خواهر می‌شود، شناسایی گردیده و امروز با پدر شان یکجا شدند، که این نشان دهنده توجه مسؤلین امارت اسلامی افغانستان به خصوص وزارت کار و امور اجتماعی در امر محافظت از مردم خویش است. مولوی امین‌زاده افزود: جوانان مذکور در مدت سپری شده در مراکز حمایوي این وزارت تحت تعلیم و تربیه سالم قرار گرفته و آنان توانستند، که آموزش‌های فنی و حرفوی را نیز فرا گیرند و بعد از این خواهند توانست تا نفقه خانواده‌شانرا تأمین و زنده‌گی بهتر داشته باشند. 
  سپس مولوی سعدالدین مطمئن رییس محافظت اطفال نیز در صحبت کوتاهی روی مسؤلیت‌های این وزارت د امر نگهداری و حمایت از اطفال یتیم و بی سرپرست روشنی انداخته و از هموطنان خواست درصورتی که اطفال شان مفقود و یا هم اطفال مفقود شده را دریافت می‌نمایند، با وزارت کار و امور اجتماعی در تماس شوند تا از این طریق با خانواده‌های شان یکجا گردند. 
همی‌نگونه شیخ نورالله مکی رییس تنظیم تأمینات اجتماعی نیز با یادآوری از خدمات رسیدگی به اقشار آسیب‌پذیر از سوی این وزارت، گفت: پدر جوانان یاد شده معتاد به مواد نشه‌آور بود، که خوشبختانه بعد از درمان لازم، آموزش‌های فنی و حرفوی را نیز فرا گرفت و بعد از این همچون انسان سالم؛ مسؤلیت سرپرستی اطفال خویش را به عهده خواهد داشت.
در اخیر سید حسین موسوی یکتن از اعضای خانواده جوانان مذکور از فعالیت‌ها و تلاش‌های همه جانبه وزارت کار و امور اجتماعی قدردانی نموده افزود: به اثر سعی و تلاش این وزارت عزیزان مفقود شده آنان دریافت و دوباره با آغوش خانواده برگشتند. 
قابل ذکر است که روز پنجشنبه گذشته نیز یکتن از اطفال بیمار که با خانواده‌های عودت کننده از پشاور به تورخم و سپس به کابل آمده بود، بعد از تلاش‌های مکرر خانواده‌‌اش معلوم و بعد از مداوای لازم به پدرش سپرده شد

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۱۳
Background image

افتتاح مرکز اجتماعی اطفال در فاریاب

 

به اثر تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت فاریاب، یک‌باب مرکز اجتماعی برای اطفال شاقه‌کار، بی‌سرپرست و کارگر افتتاح گردید.

 مولوی ریحان الدین متوکل رئیس کار و امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵ بسته‌ٔ ابزار کاری برای اطفال در سرپل 

به‌اثر سعی و تلاش ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سرپل، ۱۵ بستهٔ ابزار کاری شامل وسایل خیاطی، عکاسی، موترسازی و موترسایکل‌سازی، برای ۱۵ تن از اطفال ردمرزی، بازگشت‌کننده، و اطفال مصروف به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۹:۴۳
Background image

توزیع مواد خوراکی برای ۶۰۰ خانوادۀ نیازمند در هرات

بر اساس تلاش و هم‌آهنگی ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، برای ۶۰۰ خانوادهٔ نیازمند، بسته‌های خوراکی شامل روغن و برنج، به‌عنوان کمک ربع دوم سال روان، توزیع گردید.

الحاج حافظ میرزا. . .

باز گشت به اخبار