فراغت ۱۲۵ تن از مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افغان- جایکا

naweed_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱ - ۱۲:۴۱
R


یک‌صد و بیست و پنج تن از حرفه‌آموزان رشتهٔ کمپیوتر و برق، پس از فراگیری آموزش‌ فن و حرفه در مرکزآموزش‌های فنی و حرفه‌ای افغان- جایکا فارغ گردیده و از سوی مسوولان وزارت کار و امور اجتماعی سند فراغت به دست آوردند.
محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردیده، سپس مولوی عبدالواحد فایز رییس عمومی انکشاف مهارت‌های وزارت کار و امور اجتماعی، در سخنانی با توجه به احکام الهی، کاسب را دوست خدا دانسته، گفت: سال جدید آموزشی را ما با یک پیام و دست‌آورد خوب آغاز نمودیم و فارغان فن و حرفه را به خاطر خدمت به جامعه تقدیم کردیم.
رییس عمومی انکشاف مهارت‌ها؛ آموزش فن وحرفه‌ را یک ابزار خوب برای به دست آوردن روزی حلال عنوان کرد. وی افزود که به دست آوردن روزی حلال؛ عبادت خوب بوده و از سوی خداوند متعال پاداش بی‌پایان دارد.
بعداً مولوی میر حاتم امیری؛ رییس تنظیم مراکز فنی و حرفه‌ای نیز در سخنانی گفت: جهان و کشورهای دیگر که اکنون پیشرفت زیاد نموده‌اند، همه از برکت آموزش‌ مسلکی می‌باشد.
مولوی امیری در خطاب به فارغان افزود: خداوند بزرگ (ج) هوش و زمانی را که به ما داده‌است، یک نعمت کلان بوده و لازم است تا آن را در کارهای نیک و فراگیری علم و دانش سپری نماییم.
هم‌چنان در این نشست، مولوی نجیب الله وقاد؛ رییس نظارت و ارزیابی این وزارت در صحبتی از فارغان خواست تا آنچه را در مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افغان- جایکا فرا گرفته اند، به دیگران نیز بیاموزانند و به گونه‌ٔ صادقانه در جامعه خدمت نمایند تا سبب رضایت مردم و خوشنودی خداوند متعال گردد.
گفتنی است؛ مرکز‌ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افغان- جایکا که در سال ۱۳۸۴ هجری خورشیدی در چهارچوب وزارت کار و امور اجتماعی ایجاد گردیده‌است،‌ تا اکنون نزدیک به ۶۰۰۰ تن از این مرکز فارغ و به خاطر خدمت به جامعه، راهی بازار کار گردیده‌اند.

آخرین اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

اطلاعیهٔ وزارت کار و امور اجتماعی!

وزارت کار و امور اجتماعی در نظر دارد تا  در ۲۳ حرفۀ مسلکی و شغل‌های تخصصی جدید؛  ۳۰۰۰ بست‌های کشور شاهی قطر، در سرتاسر کشور برای کارگران ماهر و مسلکی  و نیز افرادی که در طی یک سال اخیر . . .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۵:۴۷
Background image

آغاز سال تعلیمی در پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی

مراسم که در صحن پرورشگاه ذکور وزارت کار و امور اجتماعی در کابل با حضور مولوی عبدالرقیب احمدی، رئیس پرورشگاه‌ها و جمعی از دانش‌آموزان این مرکز برگزار شد وسال تعلیمی جدید را آغاز نمودند.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

برگزاری نشست نوبتی هم‌آهنگی جهت رسیده‌گی به مشکلات اطفال آسیب‌پذیر

نشست هم‌آهنگی به رهبری مولوی نجیب‌الله وقاد، رئیس محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی، با حضور نماینده‌گان ادارات امارتی و نهادهای غیرامارتی به هدف بررسی وضعیت اطفال آسیب‌پذیر و رسیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۲۴
Background image

رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر در اولویت ما قرار دارد


الحاج مولوی عبیدالله امین‌زاده، معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی، هنگام ارائه گزارش یک‌ساله این معینیت به رسانه‌ها اعلام کرد که رسیده‌گی به مشکلات زنان و اقشار آسیب‌پذیر از. . .

باز گشت به اخبار